کودتای نظامی در مالی؛ وزیر خارجه و رئیس پارلمان بازداشت شدند

سه شنبه 28 مرداد 1399
18:16
کودتای نظامی در مالی؛ وزیر خارجه و رئیس پارلمان بازداشت شدند منابع خبری از حضور پر تعداد نظامیان ارتش مالی در پایتخت این کشور و تیراندازی خبر داده و از آن با عنوان «کودتا» یاد کردند.

العالم- آفریقا

خبرها از شورش یگان‌های ارتش مالی در پادگانی در نزدیکی «باماکو» پایتحت این کشور خبر می‌دهند و برخی منابع گفته‌اند که اتفاقات پیش آمده یک کودتاست و وزیر خارجه، دارایی و رئیس پارلمان بازداشت شده‌اند.

به نوشته وبگاه روسیا الیوم، صدای تیراندازی شدید و انفجارها در اطراف پادگان شنیده می‌شود و خبرگزاری اسپوتنیک نیز به نقل از منابع خود نوشته است که شورش در پادگان «کاتی» در اطراف پایتخت روی داده و یک منبع دیگر نیز گفت که تعدادی از وزرا و افسران عالی‌رتبه بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شده‌اند.

یک منبع نظامی نیز به اسپوتنیک گفت که شهر «باماکو» محاصره شده است. اما هنوز اطلاعات دقیقی از اینکه چه اتفاقاتی در مالی در شرف وقوع است، در دست نیست.

در همین حال خبرگزاری رویترز نیز به نقل از سفارت نروژ در مالی نوشت که یگان‌های ارتش در محله‌های پایتخت حضور دارند و دست به تمرد زده‌اند. این سفارتخانه از اتباع خود خواست تا احتیاط کرده و از خانه‌هایشان خارج نشوند.

مخالفان دولت «ابراهیم بوبکر کیتا» پیش از این در فراخوانی خواستار حضور مردمی گسترده در روز سه شنبه (امروز) در «باماکو» شده بودند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اعلام هشدار در مناطقی از عربستان سعودی


ممنوعیت ورود سه رسانه به کاخ سفید


۳۰۰ حمله هوایی عربستان به یمن در یک هفته


مستندسازی نفرت افکنی صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان توسط فعال فلسطینی


کیش و مات فرانسوی‌ها به دست دختران ایرانی در صفحه سمرقند


تپیدن دوباره ضربان زندگی در شهر المخا با وجود تداوم حملات سعودی‌ها


قالیباف: عصر شکار جنگنده‌های پیشرفته آغاز شد


سردار حسن‌زاده: تجمعات شبانه تا یأس کامل دشمن ادامه خواهد داشت


خروش یمنی‌ها علیه بهتان سعودی ؛ فریادی برای دفاع از قداست کعبه


شرط اسرائیل برای کمک به عربستان؛ تل‌آویو خواستار امتیازهای سیاسی از ریاض است