عذرخواهی امارات از ایران بابت تیراندازی به دو صیاد ایرانی

جمعه 7 شهريور 1399
21:34
عذرخواهی امارات از ایران بابت تیراندازی به دو صیاد ایرانی فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی گفت: کشور امارات ضمن عذر خواهی رسمی از جمهوری اسلامی ایران (بابت تیراندازی به دو صیادایرانی که منجر به کشته شدن آنها شد) متعهد شد برابر قوانین بین‌المللی خسارات وارد شده را جبران کند.

العالم- ایران/ سیاسی

سردار احمدعلی گودرزی در حاشیه بازدید از یگانهای مرزی ساحلی قشم با بیان اینکه لنجهای ایرانی به قصد صید و تجارت و امرار معاش در آبهای خلیج‌فارس تردد می‌کنند، اظهار کرد: مأموران دیگر کشورها، نباید در صورت حضور آنها در آبهای سرزمینی به سوی آنها تیراندازی کنند.

فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی با اشاره به رفتار خارج از عرف و قوانین بین‌المللی گارد ساحلی امارات و تیراندازی به دو صیادایرانی که منجر به کشته شدن آنها شد، افزود: با پیگیری وزارت امورخارجه و مرزبانی نیروی انتظامی، تعدادی از صیادان دستگیر شده لنج ایرانی به کشورمان بازگردانده شدند.

وی با اعلام اینکه کشور امارات ضمن عذر خواهی رسمی از جمهوری اسلامی ایران متعهد شد برابر قوانین بین‌المللی خسارات وارد شده را جبران کند، تصریح کرد: روز گذشته پیکر دو صیاد ایرانی در بندر عباس تحویل و به زادگاهشان در استان سیستان و بلوچستان منتقل شد.

این مقام انتظامی با اشاره به آموزش قوانین و مقررات بین‌المللی و مرزی به صیادان و ساحل‌نشینان، گفت: موارد بسیاری از ورود اتباع کشورهای همسایه به آبهای سرزمینی جمهوری اسلامی ایران اتفاق افتاده که مرزبانان با قوانین بین‌المللی و رفتار انسان‌دوستانه و شایسته با آنها برخورد کرده است.

گودرزی خاطرنشان کرد: صیادان با استفاده از تجهیزات مدرن در حوزه مکان‌یابی، می‌توانند از ورود به حریم دریایی سایر کشورهجلوگیری کنند.

گفتنی است، جمعی از خانواده‌های صیادان آزاد شده با حضور در اسکله شهید "ذاکری" قشم از فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی استقبال و از پیگیری‌های مسئولان وزارت امور خارجه و مرزبانی نیروی انتظامی تقدیر کردند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

حمله عربستان به جنوب غربی یمن


۱۲ کشته و زخمی در حمله اردن به جنوب سوریه


وزیر خارجه عمان: امنیت خلیج فارس بدون مشارکت ایران ممکن نیست


باقری کنی: نشست چهارجانبه تهران، ثمره مقاومت ملت ایران و رشادت نیروهای مسلح بود


طنین‌انداز شدن فریاد اعتراض به جنایات رژیم صهیونیستی در قلب لندن


پزشکیان وارد روسیه شد


انتخابات اسرائیل؛ رقابت بر سر قدرت و تداوم سیاست‌های جنگ‌طلبانه این رژیم اشغالگر


سرلشکر رضایی: امنیت در غرب آسیا باید درون‌زا باشد


اعتماد به جوانان میراثی ارزشمند در مسیر انقلاب است


از شارون تا نتانیاهو؛ تغییر سرکردگان در "اسرائیل" و تداوم رنج بی پایان مردم غزه