انتقاد وزیر خارجه چین از یکجانبه‌گرایی و زورگویی‌های آمریکا

سه شنبه 18 شهريور 1399
09:51
انتقاد وزیر خارجه چین از یکجانبه‌گرایی و زورگویی‌های آمریکا وزیر خارجه چین با انتقاد از سیاست‌های یکجانبه‌گرایانه آمریکا و برخی کشورها در عرصه جهانی، گفت آنها با فشار آوردن به شرکت‌های نرم‌افزاری دیگر کشورها در حال زورگویی بین‌المللی هستند.

العالم - آسیا

دولت چین بامداد امروز (سه‌شنبه) از طرح خود برای ایجاد مجموعه‌ای از استانداردهای جهانی در حوزه امنیت داده و اطلاعات، با هدف ارتقای چندجانبه‌گرایی رونمایی کرد.

به نوشته خبرگزاری رویترز، «وانگ یی» وزیر خارجه چین در آیین رونمایی از این طرح گفت برخی کشورها از جمله ایالات متحده آمریکا در حال زورگویی به دیگر کشورها و گرفتار کردن کمپانی‌های نرم‌افزاری هستند.

وانگ در این باره توضیح داد: «قوانین جهانی امنیت داده، که نشانگر آرزوی تمام کشورها و منافع همه طرف‌هاست، باید بر مبنای مشارکت جهانی همه حاصل شود».

بر این اساس، وی اظهار داشت: «برخی کشورهای خاص با ستیزه‌جویی به دنبال یکجانبه‌گرایی بوده و دیگر کشورها را به بهانه شفافیت، ناپاک نشان می‌دهند و به بهانه امنیت، کارزار جهانی برای گرفتار کردن کمپانی‌های پیش‌رو در دیگر کشورها آغاز می‌کنند. این قلدری و زورگویی عریان است که باید با آن مخالفت شود».

پیش از این، «هوآ چون‌یینگ» وزارت خارجه چین پیشتر نیز با بیان اینکه آمریکا از مفهوم امنیت ملی برای فشار آوردن به شرکت‌های چینی سوءاستفاده می‌کند، گفت واشنگتن از چنین رفتارهایی به هیچ چیزی نمی‌رسد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد