سازمان ملل: احکام عربستان در پرونده خاشقچی فاقد مشروعیت است

سه شنبه 18 شهريور 1399
11:21
سازمان ملل: احکام عربستان در پرونده خاشقچی فاقد مشروعیت است
سازمان ملل متحد احکام عربستان در پرونده خاشقچی را فاقد مشروعیت می‌داند.

العالم _ عربستان سعودی

به نقل از رویترز، اگنس کالامار، گزارشگر ویژه سازمان ملل در قتل‌های فراقانونی، اعلام کرد احکام صادره از سوی دستگاه قضایی عربستان در مورد پرونده جمال خاشقچی، روزنامه‌نگار منتقد سعودی از لحاظ قانونی و اخلاقی مشروعیت ندارد.

اگنس کالامار در توئیتی نوشت: «پنج قاتل مزدور به ۲۰ سال زندان محکوم شدند در حالی که مقامات بلندپایه‌ای که اعدام خاشقچی را سازماندهی و از وی استقبال کردند هنوز آزادند و به مسئولیت محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان هم اشاره‌ای نشده است.»

به نوشته این مقام سازمان ملل متحد، نباید اجازه داده شود این احکام، فشارهای بین‌المللی درباره پرونده خاشقچی را کاهش دهد.

با گذشت حدود دو سال از قتل جمال خاشقچی، روزنامه‌نگار منتقد سعودی، در کنسولگری عربستان در استانبول، دادستان کل عربستان روز دوشنبه با صدور احکام حبس علیه هشت متهم، پرونده این قتل را «مختومه» اعلام کرد.

دادگاه بدوی سعودی حدود ده ماه پیش پنج نفر از متهمان را به اعدام محکوم کرده بود اما این مجازات در مرحله تجدیدنظر، به ۲۰ سال حبس کاهش یافت.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد