برای انتقال سهام عدالت متوفیان چه باید کرد؟

شنبه 22 شهريور 1399
10:33
برای انتقال سهام عدالت متوفیان چه باید کرد؟
آمارها از فوت بیش از دو میلیون و ۵۰۰ هزار دارنده سهام عدالت طی ۱۰ سال گذشته خبر می دهند و ورثه این افراد اقداماتی را انجام دهند تا فرایند انتقال سهام فرد متوفی طی و سهام منتقل شود.

العالم _ ایران / اقتصادی

پس از آزادسازی سهام عدالت، انتقال سهام عدالت متوفیان به ورثه آن ها اهمیت بیشتری یافت و طبق وعده مسئولان قرار است تا پایان تابستان امکان واگذاری سهام عدالت مالکان فوت شده ایجاد شود. بر این اساس سامانه‌های موجود در شرکت سپرده گذاری باید به سامانه‌های قوه قضاییه، دادگاه و سازمان خصوصی سازی ارتباط پیدا کند.

این مباحث درحالی مطرح می شود که باید خواسته ورثه از طریق سازمان خصوصی سازی به قوه قضاییه و بعد به شرکت سپرده‌گذاری مرکزی منتقل شود. درواقع یک نفر از ورثه باید از سایر اعضا وکالت بگیرد و درخواست مورد نظر را به دادگاه ارائه دهد، دادگاه به نیابت حکم را صادر می‌کند. حکم به شرکت سپرده‌گذاری مرکزی انتقال می‌یابد و افراد به عنوان ورثه شناسایی می‌شوند.

ورثه بهتر است قبل از اینکه اطلاعات آنها به شرکت سپرده‌گذاری برسد، حتما فرایند احراز هویت الکترونیکی و سجامی شدن را سپری کنند.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

تعرض بن گویر و صدها شهرک‌نشین به مسجد ابراهیمی


صنعت غذایی ایران، محاصره را به چالش می‌کشد+ویدئو


رئیس‌جمهور: گسترش روابط با کشورهای دوست و همسو، از اولویت‌های اساسی ایران است


پزشکیان: مرزها مانعی برای توسعه روابط ایران و جمهوری آذربایجان نخواهند بود/ مصطفی‌اف: بر تقویت مسیرهای مواصلاتی و کریدوری و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود تأکید داریم


پیام سردار محبی به مردم آمریکا


حماس خواستار بسیج جهان اسلام در پی تعرض بن‌گویر به مسجد ابراهیمی شد


ادامه حملات عربستان به یمن و تعلیق پروازها در فرودگاه «ابها» عربستان


نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد


نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵


تحلیل عضو شورای عالی سیاسی یمن از حال و روز حکومت های عرب خلیج فارس