فرزندان شیخ زاید و شیخ خلیفه و "فضیلت عادی سازی"!

شنبه 22 شهريور 1399
17:32
فرزندان شیخ زاید و شیخ خلیفه و رژیم‌های قبیله ای و رجعت گرای حاکم بر کشورهای حوزه خلیج فارس در چند دهه گذشته در پوشش دفاع از قضیه فلسطین نقش ستون پنجم برای صهیونیست‌ها را به خوبی ایفا کردند.

العالم - کشکول

متاسفانه موفقیت این ستون پنجم، قابل توجه بود و در نهایت توانست که ضمن توطئه و همدستی با آمریکا و رژیم اسرائیل در هدف قرار دادن حکومت های عربی مخالف با سلطه آمریکا و رژیم صهیونیستی بر منطقه عربی، اتحادیه عرب و تصمیم گیری های عربی را تحت کنترل خود درآورد. از جمله این تصمیمات در داخل اتحادیه عرب، تعلیق عضویت سوریه در این اتحادیه و چراغ سبز به ناتو برای دخالت در لیبی و نیز وارد شدن به طور کامل در تخریب عراق، یمن و سودان بود.

درصورتیکه این ستون پنجم در پیکره عربی وجود نداشت، توطئه های آمریکا و رژیم اسرائیل در عراق ، سوریه، یمن ، لیبی ، سومالی، سودان و لبنان با موفقیت روبرو نمی شد.

این ستون پنجم در پس عناوینی مانند "رژیم های محافظه کار" ، "رژیم های طرفدار اردوگاه غرب" پنهان شده بود ، درحالیکه واقعیت چیز دیگری بود.این ستون پنجم ، نقشی را ایفا می کرد که کم خطرتر از نقش رژیم صهیونیستی نبود.

این رژیم ها با نظام جمال عبدالناصر رئیس جمهوری مصر ، با نظام حافظ اسد رئیس جمهوری سوریه و همه گروه های مقاومت از سازمان آزادیبخش فلسطین در آغاز تاسیس آن گرفته تا حماس ،جهاد اسلامی ، حزب الله ،انصارالله و الحشد الشعبی و همچنین با جمهوری اسلامی ایران دشمنی کرد و تنها علت این دشمنی ، هم موضع آن ها در مخالفت با رژیم اسرائیل است و هر چه درباره "درگیری سنی ها و شیعیان" گفته می شود، من باب فریب انسان های ساده است.

درمقابل ، این رژیم ها ، به مصر سادات و توافق کمپ دیوید با رژیم اسرائیل و ملک حسین شاه اردن و توافقنامه وادی عرب با همین رژیم کمک کرد و از همه گروه های تکفیری که در پیکره امت عربی نفوذ کردند و به شکل مجانی به صهیونیسم جهانی و در صدر آن داعش خدمت کردند و از نتانیاهو خونریز و نیز ترامپ نژادپرست و کینه توز علیه فلسطینی ها و عرب ها و مسلمانان حمایت کردند.

امروزه و پس از این همه نقش خرابکارانه ستون پنجم آمریکا و رژیم صهیونیستی از داخل پیکره عربی ، تصمیم بر این گرفته شد که به دستور ترامپ، این ستون پنجم از رویکرد و سیاست خود در حمایت از صهیونیست ها و راستگرایان تندروی آمریکایی آن ها به شکل آشکار و علنی و دور از اتحادیه عرب و از طریق اعلام عادی سازی روابط با غاضبان سرزمین و شرف و مقدسات عربی و اسلامی پرده بردارد.

همگان درباره این مساله اتفاق نظر دارند که عادی سازی روابط امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی ، نه به خاطر فلسطین و نه با انگیزه دریافت پول از آمریکا و نه با انگیزه سرمایه گذاری اسرائیل و نه حتی با انگیزه " صلح " بود، نه جنگی میان آل ثانی و آل خلیفه با رژیم اسرائیل وجود دارد و نه آن ها توجهی به فلسطینی ها دارند و نه به پول های آمریکا و سرمایه گذاری های اسرائیل نیاز دارند ، این عادی سازی از اول تا اخر آن همه به نفع ترامپ و نتانیاهوی بحران زده است.

امروزه وقتی که امارات و بحرین، اعلام می کنند که توافق های "صلح " را با رژیم غاصب اسرائیل امضا کردند، باید از این جنبه مثبت به موضوع نگریست که این رژیم هایی که در پیکره عربی وارد شده اند و به ظاهر از عربیت و از فلسطین دفاع می کنند، چهره شان برای امت های عربی شناخته شده است و معلوم شد که آن ها از خود رژیم صهیونیستی هم بدترند، از این رو ، نمی توانند دیگر مانند گذشته در پیکره عربی وارد شوند، و دیگر نمی توانند که ملت های خود را با سلاح طایفه گری سرکوب کنند، همان اتفاقی که درباره افراد ساده و عامی عرب در بحرین افتاد ، زمانی که رژیم آل خلیفه به سلاح طایفه ای در سرکوب انقلاب مردم بحرین متوسل شد.

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد