کشته و مجروحیت بیش از 13 هزار زن و کودک یمنی در پی حملات ائتلاف سعودی

يکشنبه 20 مهر 1399
14:46
کشته و مجروحیت بیش از 13 هزار زن و کودک یمنی در پی حملات ائتلاف سعودی یک سازمان حقوق بشری یمنی ضمن ارائه آماری از زنان و کودکان قربانی شده در یمن هشدار داد، در پی ممانعت ائتلاف سعودی از ورود مشتقات نفتی به بندر «الحدیده» یک فاجعه انسانی بزرگ در حق زنان و کودکان یمنی در راه است.

العالم - یمن

«انتصاف» سازمان یمنی حامی حقوق کودکان و زنان یمن اعلام کرد، جمع قربانیان زن و کودک در پی حملات ائتلاف سعودی تا نهم اکتبر سال جاری (۲۰۲۰) به ۱۳۰۷۳ نفر رسیده است.

بر اساس گزارش شبکه «المسیره»، سازمان مذکور افزود، در پی بمباران مستقیم ائتلاف سعودی ۵۱۸۳ زن و ۷۸۹۱ کودک شهید یا مجروح شده‌اند.

در ادامه این گزارش آمده صدها مرکز بهداشتی ویژه مادران و کودکان در نتیجه ممانعت ائتلاف سعودی از ورود مشتقات نفتی به بندر «الحدیده» در آستانه بسته شدن هستند و با این روند یک فاجعه انسانی بزرگ در حق زنان و کودکان یمنی در راه است.

سازمان انتصاف سپس اعلام کرد، حملات مستقیم و غیرمستقیم ائتلاف سعودی به تأسیسات آموزشی به حدود دو میلیون دانش‌آموز دختر و پسر آسیب وارد کرده است.

این سازمان، طرف‌های مربوطه را به حمایت روانی از زنان و کودکان آسیب دیده فراخواند و خواستار تشکیل کمیته حقیقت یاب بیطرف برای بررسی جنایات ائتلاف متجاوز و محاکمه عاملان این جنایات شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هشدار چین به آمریکا و متحدانش درباره اقدامات تجاری ضدپکن


مخالفت «برغوثی» با فرمان «محمود عباس» برای تعویق انتخابات مجلس قانونگذاری فلسطین


چین به ژاپن هشدار دوباره داد


«مرد ابدی» به چاپ ششم رسید


انتقاد بقائی از سکوت اروپا در قبال تحریم دیوان لاهه


شهادت، مولفه قدرت و نماد پایداری ماست


لغو پروازهای ترکیه، قطر و کویت به فرودگاه ریاض


یمن: حامیان سعودی را شریک جنایات می‌دانیم


ضاحیه لبنان دوباره جان می گیرد؛ از زیر آوار تا رونق بازار + ویدئو


عراق حضور نظامی درمرزها را پس ازخروج نیروهای آمریکایی تقویت می کند+فیلم