واکنش منفی آمریکا به انتخاب روسیه و چین در شورای حقوق بشر سازمان ملل

چهارشنبه 23 مهر 1399
10:45
واکنش منفی آمریکا به انتخاب روسیه و چین در شورای حقوق بشر سازمان ملل وزرات خارجه آمریکا ضمن اتهام‌زنی به روسیه، چین و کوبا درباره نقض حقوق بشر در این کشورها، از انتخاب آن‌ها به عنوان اعضای شورای حقوق بشر سازمان ملل ابراز تاسف کرد.

العالم - آمریکا

«مورگان اورتگاس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای به انتخاب روسیه، چین و کوبا به عنوان اعضای هیات مدیره شورای حقوق بشر سازمان ملل واکنش نشان داد.

به گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، اورتگاس در توییتر نوشت: ایالات متحده عمیقاً از انتخاب چین، روسیه و کوبا برای عضویت در شورای حقوق بشر سازمان ملل ناامید شده است.

وی در ادامه مدعی شد: انتخاب برخی از بدترین ناقضان حقوق بشر برای این جایگاه‌ها ماموریت این شورا را به سخره می‌گیرد.

پیشتر، «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا هم در بیانیه‌ای ادعا کرد ترامپ آمریکا را در سال ۲۰۱۸ از شورای حقوق بشر سازمان ملل به دلیل تعصب این نهاد علیه رژیم صهیونیستی خارج کرد. او همچنین مدعی شد این انتخاب‌ها نشان می‌دهد تصمیم آمریکا برای خروج از شورای حقوق بشر درست بوده است.

روسیه، چین، کوبا و ۱۲ کشور دیگر دیروز سه‌شنبه با کسب ۹۷ رای، اکثریت لازم برای عضویت در شورای حقوق بشر سازمان ملل را بدست آوردند. عربستان سعودی آرای لازم را برای عضویت کسب نکرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هدایتی بهترین فرنگی‌کار سال 2026 جهان شد


حضور ۸۰ دانشگاه ایرانی در رتبه بندی «یواس نیوز»


برگزاری اجلاس کومسک در استانبول


ماجرای عالیجناب نامرئی که در تور افتاد + فیلم


انتخابات میان دوره‌ای کنگره؛ اختلاف در حزب دموکرات بر سر رژیم صهیونیستی بالا گرفت


روز انتخابات میان دوره‌ای؛ ۷۰ درصد آمریکایی‌ها از ترامپ ناراضی هستند


آسیب‌پذیری سامانه‌ سرمایشی فروشگاه‌های اروپا در برابر حملات سایبری


سرلشکر عبداللهی: دارایی‌های مادی و غیرمادی دشمن در تیررس ماست


دعوت سازمان بسیج مستضعفین از مردم و جان‌فدایان ایران اسلامی برای حضور در مراسم یوم‌الله ۱۳ آبان


غریب‌آبادی: ایران در برابر تهدید استفاده از سلاح هسته‌ای دست‌بسته نخواهد بود