عراق و فرانسه سه یادداشت «اعلام حسن نیت» امضا کردند

دوشنبه 28 مهر 1399
19:07
عراق و فرانسه سه یادداشت «اعلام حسن نیت» امضا کردند
مقامات عراق و فرانسه امروز در پاریس سه یادداشت «اعلام حسن نیت» در زمینه تقویت همکاری‌ها در زمینه‌های آموزش، کشاورزی و حمل و نقل امضا کردند.

العالم - عراق

عراق و فرانسه روز دوشنبه با حضور «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر عراق و «ژان کاستکس» همتای فرانسوی او، سه یادداشت معروف به «اعلام حسن نیت» در زمینه‌های حمل و نقل، کشاورزی و آموزش امضا کردند.

به گزارش پایگاه خبری روسیا الیوم، در بیانیه دولت عراق آمده است: «وزیر کشاورزی عراق با همتای فرانسوی خود یک یادداشت «اعلام حسن نیت» برای تقویت همکاری میان دو طرف در زمینه تقویت توانایی‌های وزارت کشور عراق از جمله تبادل تجربیات در زمینه‌های کشاورزی، آموزش، آموزش دامپزشکی، بهداشت گیاهان و تحقیقات کشاورزی امضا کرد.»

بر اساس این بیانیه، یادداشت مذکور شامل تشویق شرکت‌های زراعی و غذایی برای همکاری در زمینه‌های صنایع غذایی و کشاورزی و ادوات کشاورزی و توسعه منابع ارضی و آبی است.

دولت عراق همچنین اعلام کرد وزیر حمل و نقل این کشور هم یک یادداشت اعلام حسن نیت با همتای فرانسوی خود در زمینه ساخت قطار معلق در بغداد به امضا رساند و یادداشت حسن نیتی که «حمید الغزی» دبیر هیئت دولت عراق به نیابت از وزیر آموزش عالی عراق با وزیر آموزش عالی فرانسه به امضا رساند در زمینه تقویت همکاری در زمینه آموزش میان دو طرف و افزایش قبول دانشجویان عراقی در دانشگاه‌های فرانسوی بود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

الجزایر: کارد به استخوان رسید؛ روابط با امارات را قطع کردیم


فرمانده کل ارتش: مجاهدت‌های فراجا پشتوانه آرامش و اقتدار ایران اسلامی است


قالیباف: هفت شرط ایران محقق نشود، تنگه‌ هرمز باز نخواهد شد


عراقچی: پاسخ ایران به هرگونه برخورد نظامی، محکم‌تر از گذشته خواهد بود


درخشش کاروان ایران در ناگویا؛ ۶ طلای بیشتر، ارتقاء یک پله‌ای و تاریخ‌سازی بانوان


تنش جدید چین و آمریکا بر سر یک کافی‌شاپ


شکایت 26 ایالت آمریکا از دولت ترامپ برسر کاهش استاندارد مصرف سوخت


روسیه: رابطه راهبردی‌مان با ایران را فدای هیچ کشوری نمی‌کنیم


اژه‌ای: درخشش ورزشکاران ایرانی در ناگویا، گواه شکست سیاست‌های دشمن است


تشدید حملات اشغالگران در مناطق مختلف غزه