ترامپ: پسرم فقط ۱۵ دقیقه به کرونا مبتلا بود

چهارشنبه 7 آبان 1399
06:47
ترامپ: پسرم فقط ۱۵ دقیقه به کرونا مبتلا بود
رئیس جمهور آمریکا در سخنرانی در ایالت پنسیلوانیا در تشریح دوران ابتلای خود و همسرش به ویروس کرونا گفت که پسر کوچکشان تنها ۱۵ دقیقه به ویروس کرونا مبتلا بوده است.

العالم- آمریکا

دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در سخنانی گفت که بارون، پسرش تنها ۱۵ دقیقه به ویروس کرونا مبتلا بوده است.

ترامپ که در جمع طرفدارانش در ایالت پنسیلوانیا سخنرانی می‌کرد، درباره جزئیات ابتلای خود و همسرش ملانیا و پسرشان بارون که ۱۴ سال دارد صحبت کرد.

ترامپ با اشاره به سیستم دفاعی جوان و قدرتمندی که بارون دارد گفت: «پزشک به من گفت که تست کرونای بارون مثبت بوده و تنها بعد از ۱۵ دقیقه خواستم درباره پسرم مطمئن شوم و از پزشک درباره سلامتی وی پرسیم و او گفت که خوب بوده و ویروس از بارون بیرون رفته است.»

رئیس جمهور آمریکا در ادامه سخنان خود با اشاره به بارون گفت که ما باید کودکان را به مدارس بازگردانیم.

این سخن ترامپ در حالی مطرح می‌شود که سازمان‌های بهداشتی و درمانی جهانی اعلام کرده‌اند که کودکان و نوجوانان می‌تواند بدون هیچگونه علامتی به ویروس کرونا مبتلا شده و به عاملی برای انتقال آن به دیگر افراد جامعه تبدیل شوند.

پیش از این نیز ملانیا ترامپ گفته بود که پسرشان پس از ابتلا به کرونا هیچگونه علامتی نداشته است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پیام عراقچی به مناسبت دومین سالگرد شهادت شهید سید حسن نصرالله


«یا بازار احمق است یا آمریکا دروغ می‌گوید!»؛ واکنش قالیباف به ادعای واشنگتن


انیمیشن لگویی از دومین غنیمت زیردریایی هوشمند آمریکایی در تنگه هرمز


بصیرت و شجاعت در آینه مقاومت؛ تجلیل وزارت خارجه از مقام ماندگار شهید نصرالله


گره‌گشایی از ترانزیت در مرز ارمنستان؛ رفع موانع سوخت و گمرک در دستور کار است


پایان دیکته‌های کاخ سفید؛ غریب‌آبادی: دولت‌های مستقل مرعوب خزانه‌داری آمریکا نمی‌شوند


گزارش العالم از جشن هزارمین پیوند مغز استخوان در ایران برای درمان سرطان خون+ فیلم


روایت نیویورک در پاستور؛ پزشکیان بر «وحدت ملی» و «ایستادگی» تأکید کرد


نایب‌رئیس پارلمان عراق: ممنوعیت پروازهای ایران خسارت‌بار است


شکست سناریوی دوگانه‌های کاذب؛ طائب: مردم در تله دشمن گرفتار نمی‌شوند