گانتز:‌ نتانیاهو به تعهد خود پایبند نخواهد بود

سه شنبه 13 آبان 1399
03:32
گانتز:‌ نتانیاهو به تعهد خود پایبند نخواهد بود

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در جمع اعضای حزب خود گفت که به این درک رسیده که نتانیاهو به تعهد خود درباره نخست وزیری چرخشی پایبند نخواهد بود.

العالم -فلسطین اشغالی

«بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفت که به اعضای حزب خود (آبی و سفید) گفته که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم به توافق حاصل شده با وی درباره نخست‌وزیری چرخشی پایبند نخواهد بود.

بر اساس توافقی که میان گانتز و نتانیاهو در ابتدای تشکیل کابینه حاصل شده بود،‌ قرار است که نتانیاهو در نوامبر ۲۰۲۱ (آبان ۱۴۰۰) از نخست وزیری کنار رفته و گانتز جانشین وی شود.

به گزارش شبکه ۱۲ رژیم‌صهیونیستی، گانتز به اعضای حزب خود گفته است: «من فهمیده‌ام که (نخست وزیر) چرخشی را از نتانیاهو دریافت نخواهم کرد.»

گانتز این سخنان را روز گذشته و در جریان نشست حزب آبی و سفید مطرح کرده است.

«گابی اشکنازی» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی نیز هشدار داده در صورتی که تا پایان ماه جاری توافقی درباره بودجه حاصل نشود، حزب آبی و سفید باید برگزاری انتخابات دیگری را به پیش ببرد،‌ این در حالی است که دیگر اعضای حزب درباره شکستن ائتلاف کنونی هشدار داده و اعلام کرده‌اند که باید توافقی در این باره حاصل شود.

0% ...

آخرین اخبار

یحیی سریع: فرودگاه ابها و پایگاه هوایی خمیس مشیط را هدف قرار دادیم


تکذیب ادعاهای ائتلاف متجاوز در مورد «محاصره» تعز


خانواده‌های آسیب‌ دیده از رخداد ۷ اکتبر خطاب به اردوگاه تغییر: فرصت را از دست ندهید


هدایتی بهترین فرنگی‌کار سال 2026 جهان شد


حضور ۸۰ دانشگاه ایرانی در رتبه بندی «یواس نیوز»


برگزاری اجلاس کومسک در استانبول


ماجرای عالیجناب نامرئی که در تور افتاد + فیلم


سردار جوانی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند


انتخابات میان دوره‌ای کنگره؛ اختلاف در حزب دموکرات بر سر رژیم صهیونیستی بالا گرفت


روز انتخابات میان دوره‌ای؛ ۷۰ درصد آمریکایی‌ها از ترامپ ناراضی هستند