خبر فوری:

عراق مجددا مواضع خود درباره عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را اعلام کرد

شنبه 24 آبان 1399
06:47
عراق مجددا مواضع خود درباره عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را اعلام کرد دولت عراق بار دیگر بر مخالفت خود با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی تاکید کرد و گفت که بغداد به مصوبات اجلاس اتحادیه عرب در سال‌های ۲۰۰۲ و ۲۰۱۲ درباره فلسطین پایبند است.

العالم-عراق

«احمد الملا طلال» سخنگوی دفتر نخست وزیر عراق روز جمعه در یک کنفرانس خبری مجددا مواضع بغداد در قبال عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را اعلام کرد.

وی در خصوص عادی سازی روابط بحرین، امارات و سودان با رژیم صهیونیستی گفت: «مواضع بغداد بر اساس احترام به حاکمیت همه کشورها است و عراق در تصمیمات و مواضع هیچ کشوری دخالت نمی‌کند».

سخنگوی دفتر نخست وزیری عراق در رد عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی تاکید کرد که بغداد به مصوبات اتحادیه عرب چه در اجلاس سال 2002 بیروت و یا 2012 بغداد پابیند است.

احمد ملا طلال شهریوماه گذشته در جریان کنفرانس مطبوعاتی خود پس از نشست کابینه اعلام کرد که در قانون اساسی عراق عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی ممنوع است.

مصطفی الکاظمی نخست وزیر دولت عراق نیز در 23 آگوست سال گذشته در گفت‌وگو با روزنامه واشنگتن پست درباره عادی سازی روابط بین ابوظبی و تل آویو گفت که این «تصمیم امارات است و ما در آن دخالتی نمیکنیم».

0% ...

آخرین اخبار

در پنتاگون چه خبر است؟


تداوم حملات رژیم صهیونیستی به زیرساخت های لبنان با اهداف انتخاباتی


ستاد حقوق بشر: حمله آمریکا به نفتکش و شناورهای ایرانی نقض موازین حقوق بشری است


گروسی: آژانس آماده حمایت از تلاش‌های دیپلماتیک درباره پرونده هسته‌ای ایران است


هشدار پیونگ‌یانگ همزمان با آغاز رزمایش دریایی، هوایی و سایبری آمریکا و متحدانش


امیر سرتیپ حیدری: ایران معادلات جنگ را تغییر داد


ایران در آغاز نشست شورای حقوق بشر خواستار پاسخگویی عاملان جنگ تحمیلی شد


رکوردشکنی تاریخی بورس تهران؛ شاخص کل وارد کانال ۶.۹ میلیون واحد شد


فرمانده نیروی دریایی: در صورت لزوم دشمن را زمین‌گیر می‌کنیم


هشدار درباره فضای حاکم بر پنتاگون؛ فرماندهان از ترس اخراج سکوت می‌کنند