خیز ارتش اتیوپی برای تصرف مرکز ایالت تیگرای

يکشنبه 2 آذر 1399
14:01
خیز ارتش اتیوپی برای تصرف مرکز ایالت تیگرای ارتش اتیوپی از طرح عملیاتی خود برای تصرف مرکز ایالت تیگرای این کشور خبر داد.

العالم - آفریقا

سخنگوی ارتش اتیوپی امروز یکشنبه در گفت وگو با رادیو و تلویزیون این کشور اظهار داشت: ارتش در نظر دارد از تانک و توپخانه در عملیات تصرف شهر میکبلی مرکز ایالت تیگرای استفاده کند.

سرهنگ دگگین تسگایی با اشاره به استقرار شبه نظامیان جبهه آزادی بخش تیگرای در این ایالت تصریح کرد: بازپس گیری ایالت تیگرای با محاصره شهر میکیلی وارد مرحله حساس و سرنوشت سازی خواهد شد.

وی گفت: نبرد با شبه نظامیان جبهه آزادی بخش تیگرای در مناطق کوهستانی این ایالت پایان یافته و ارتش به سمت دشت‌ها و مناطق پست سرزمینی درحال پیشروی است.

سخنگوی ارتش اتیوپی با رد خبرهایی مبنی بر حمله خمپاره‌ای این ارتش به مناطق غیر نظامی گفت: فقط مکان‌هایی هدف حملات ارتش قرار گرفتند که شورشیان جبهه آزادی بخش تیگرای در آنجا حضور داشتند اما ممکن است، وضعیت برای تصرف شهر میکیلی فرق می کند. به همین دلیل، ارتش به شهروندان هشدار داده‌است که خود را از معرض حملات خمپاره‌ای توپخانه‌ای ارتش دور نگهدارند.

سرهنگ دگگین تسگایی شبه نظامیان جبهه آزادی بخش تیگرای را به پنهان شدن در بین غیرنظامیان متهم کرد و گفت: شهروندان باید خود را از عناصر این جبهه دور کنند،در غیر این صورت، هیچ رحمی به آنان نخواهد شد.

به دنبال افزایش اختلافات دولت آدیس آبابا با جبهه آزادی بخش تیگرای نخست وزیر 44 ساله اتیوپی در 14 آبان ماه گذشته به ارتش این کشور دستور داد تا برای سرکوبی شبه نظامیان این جبهه به ایالت تیگرای نیرو اعزام کنند.

در جریان جنگ تیگرای صدها نفر کشته و هزاران شهروند اتیوپیایی آواره شده‌اند و دولت آدیس آبابا با رد هرگونه میانجیگری برای توقف درگیری‌های تیگرای اعلام کرده‌است: این درگیری‌ها تنها با خلع سلاح جبهه آزادی بخش تیگرای و مجازات عناصر آن خاتمه خواهد یافت.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»