در واکنش به انفجار «الحسک»؛

عراق مخفیگاه تروریست‌ها را هدف قرار داد

چهارشنبه 12 آذر 1399
19:57
عراق مخفیگاه تروریست‌ها را هدف قرار داد
نیروی هوایی عراق به دنبال انفجار تروریستی در استان صلاح الدین که منجر به کشته شدن ده‌ نفر شد، مخفیگاه تروریست‌ها را در کوهستان هدف قرار داد.

العالم - عراق

فرماندهی عملیات مشترک عراق از کشته شدن هفت نفر از عناصر تروریستی در حملات هوایی خبر داد.

«تحسین الخفاجی»، سخنگوی فرماندهی این عملیات چهارشنبه گفت که جنگنده‌های عراق مواضع تروریست ها در کوه‌های «مکحول» را هدف قرار داده‌اند و هفت تن نیز را کشته‌اند.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، این مقام عراقی همچنین از کشته شدن ده تن از نیروهای وابسته به نیروهای امنیتی عراق و شهروندان این کشور بر اثر انفجار بمب در روستای «الحسک» واقع در استان صلاح الدین (غرب عراق) خبر داد.

او گفت که به دنبال این انفجار تروریستی مخفیگاه گروه‌های تروریستی عامل انفجار در این روستا هدف قرار داده و منهدم شده است.

انفجار

خفاجی همچنین استقرار نیروهای فدرال عراق در منطقه سنجار بعد از مهلت به عناصر گروهک پ.ک.ک را اقدامی بسیار مهم برای بازگشت امنیت و آرامش در این منطقه دانست.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم