وزیر خارجه سعودی عازم سودان می‌شود

سه شنبه 18 آذر 1399
10:33
وزیر خارجه سعودی عازم سودان می‌شود
خبرگزاری رسمی سودان گزارش داد که وزیر خارجه عربستان سعودی در سفری یک روزه، امروز، وارد این کشور می‌شود.

العالم - عربستان سعودی

«فیصل بن فرحان بن عبدالله آل سعود» وزیر خارجه عربستان سعودی، امروز (سه‌شنبه)، عازم خارطوم، پایتخت سودان، می‌شود.

خبرگزاری رسمی سودان (سونا) در این خصوص نوشت که وزیرخارجه سعودی صبح امروز وارد خارطوم خواهد شد و با «عمر قمر الدین» وزیر خارجه این کشور روند روابط دوجانبه را مورد بررسی قرار خواهد داد.

در ادامه این گزارش آمده است که بن فرحان از تحولات صورت گرفته در سودان و توافق صلحی که اخیرا در جوبا (پایتخت سودان جنوی)‌ به امضا رسید، اطلاع خواهد یافت.

سونا همچنین خبر داد که وزیر خارجه سعودی با «عبدالفتاح البرهان» رئیس شورای حاکمیتی سودان و «عبدالله حمدوک» نخست‌وزیر این کشور دیدار و گفت‌و‌گو خواهد کرد.

این درحالی است که مقام‌های سعودی هنوز بیانیه‌ای در ارتباط با این سفر صادر نکرده‌اند.

سفر وزیر خارجه سعودی در حالی به سودان صورت می‌گیرد که شبه‌نظامیان سودانی از سال ۲۰۱۵ تاکنون در قالب ائتلاف متجاوز سعودی علیه مردم یمن می‌جنگند.

از طرفی دیگر، پس از اعلام عادی‌سازی روابط میان رژیم صهیونیستی و خارطوم، این اولین سفر وزیر خارجه سعودی به این کشور است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نشست محرمانه شورای امنیت برای تعیین تکلیف «یونیفل»


شکست وعده‌های «صفر»؛ بحران کودکان کارتن‌خواب در فرانسه


هشدار نماینده پارلمان لبنان در باره ناکارآمدی مذاکرات بیروت و تل‌آویو / احتمال بازگشت جنگ بعید نیست


گزارش‌های اولیه از درگیری‌های شدید میان گروه‌ها در جنوب سوریه حکایت دارد


رژیم صهیونیستی بار دیگر لبنان را بمباران کرد


مدیر مرکز بین المللی قدس: تداوم حمله به آنروا دهن‌کجی به نهادهای بین‌المللی است


فرمانده کل ارتش: مقتدرانه در برابر دشمنان ایستاده‌ایم


قهرمانی تیم ملی واترپلو ایران در رقابت‌های تدارکاتی ترکیه


شهادت "عروس لبنان" تا واکنش افکار عمومی به شهادت کودک فلسطینی در آغوش پدرش+ فیلم


کیفرخواست پرونده‌های شهادت رهبر معظم انقلاب و شهدای دانش‌آموز میناب صادر شد