دستگیری مردی آمریکایی که به صورت افراد بی‌ماسک آب دهان می‌انداخت!

شنبه 20 دی 1399
12:12
دستگیری مردی آمریکایی که به صورت افراد بی‌ماسک آب دهان می‌انداخت! مردی در آمریکا اعتراض به افراد بدون ماسک را به شیوه‌ای عجیب به نمایش گذاشت که در نهایت به دستگیری وی ختم شد.

العالم _ آمریکا

به گزارش العالم به نقل از آسوشیتدپرس، مردی که در یکی از محله‌های شهر لس‌آنجلس هنگام پیاده‌روی به صورت افراد بدون ماسک آب دهان می‌انداخت به وسیله پلیس دستگیر شد.

بنا بر اعلام پلیس، جیمز هاوارد ۳۸ ساله، اهل گلندیل در کالیفرنیا، به اتهام تماس و لمس افراد، اذیت و آزار افراد مسن و ارتکاب جرایم ناشی از تنفر بازداشت شد.

پلیس گلندیل اواخر سال گذشته میلادی گزارش‌هایی را درباره مردی دونده دریافت کرده بود که به طور تصادفی به صورت افرادی که از ماسک استفاده نمی‌کردند آب دهان می‌انداخت. قربانیان او افراد ۱۳ تا ۷۸ ساله بودند. او در برخی موارد از الفاظ ناشایست و توهین‌آمیز نیز برای توصیف قربانیانش استفاده می‌کرد.

به گفته پلیس، وی در یک مورد به یکی از قربانیانش گفت بهتر است به کشورش بازگردد و ضربه‌ای هم به پشت سر او وارد کرد. گفته می‌شود جیمز هاوارد به ارتکاب تمامی این جرایم اعتراف کرده و پلیس نیز او را به قرار وثیقه آزاد کرده است تا رسیدگی به پرونده‌اش ادامه یابد.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد