شورای امنیت خواستار محاکمه مسئولان انفجارهای تروریستی بغداد شد

شنبه 4 بهمن 1399
05:32
شورای امنیت خواستار محاکمه مسئولان انفجارهای تروریستی بغداد شد شورای امنیت با صدور بیانیه‌ای شدید اللحن، انفجارهای خونین روز پنجشنبه بغداد را محکوم کرده و خواستار محاکمه مسئولان آن شده است.

العالم-عراق

شورای امنیت سازمان ملل دیشب در بیانیه‌ای اعلام کرد که «اعضای شورا با شدیدترین لحن، حملات تروریستی بزدلانه بغداد را محکوم کردند».

شورای امنیت در این بیانیه خود خواستار محاکمه مرتکبان و حامیان اقدامات تروریستی بغداد شده و از همه کشورها خواست تا به موجب قوانین بین المللی و قعطنامه ذی ربط سازمان ملل با دولت عراق در این زمینه همکاری کنند.

در انفجارهای خونین روز پنجشنبه در مرکز بغداد، بیش از 30 نفر کشته و 110 نفر زخمی شدند. گروه تروریستی داعش با صدور بیانیه‌ای رسما مسئولیت این دو عملیات انتحاری بغداد را بر عهده گرفت.

به گفته برخی از کارشناسان، در این انفجارها ردپای عربستان و دست داشتن سعودی‌ها دیده می‎شود «عباس العرادی» کارشناس عراقی، دولت مصطفی الکاظمی را مسئول شکست امنیتی امروز در عراق دانسته و عربستان سعودی را به دست داشتن در انفجارهای امروز در میدان الطیران در مرکز بغداد متهم کرد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

البخیتی: حمله عربستان به شرکت نفت یمن جنایت جنگی است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عراق


بحران خاموشی برای ۱۳ ایالت آمریکا /فرمان اضطراری واشنگتن برای مقابله با خطر کمبود برق


آتش در شرق تنگه هرمز؛ نفتکش متخلف طعمه حریق شد


رزمایش «اوراسیا-آنتی ترور ۲۰۲۶»؛ تجلی اقتدار و آمادگی رزمی نیروهای مسلح ایران


ستایش پیشینه تمدنی ایران از زبان سفیر اتریش؛ الموت پیوندگاه فرهنگی تهران و وین


هشدار سخنگوی نیروهای مسلح یمن : اطراف آرامکو را فورا ترک کنید


پارس جنوبی آماده فصل سرما شد؛ پایان موفق تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های گازی


غریب‌آبادی هشدار داد: تکرار خطای نظامی آمریکا پیامدهای فرامنطقه‌ای دارد


بومی‌سازی تجهیزات حساس صنایع راهبردی با استاندارد‌ روز