کاخ‌سفید: نخستین گام برای ایران پایبندی به محدودیت‌های برجام است

جمعه 10 بهمن 1399
19:32
کاخ‌سفید: نخستین گام برای ایران پایبندی به محدودیت‌های برجام است سخنگوی کاخ سفید شامگاه جمعه گفت پیش از در نظر گرفتن هرگونه دیدار میان مقامات آمریکا و ایران، پایبندی تهران به محدودیت‌های برجام نخستین گام است.

العالم - آمریکا

«جن ساکی» سخنگوی کاخ سفید شامگاه جمعه (به وقت تهران) گفت نخستین گام برای ایران پایبندی به محدودیت‌هایی است که برجام برای برنامه هسته‌ای ایران در نظر گرفته است.

وی که در کنفرانس خبری کاخ سفید صحبت می‌کرد، گفت: «پیش از در نظر گرفتن هرگونه دیدار میان مقامات ایران و آمریکا، نخستین گام این است که ایران به محدودیت‌های قابل‌ توجه تحت برنامه برجام پایبند باشد.»

ساکی در پاسخ به سوال خبرنگاری که از وی درباره جدول زمانی تعامل با ایران درباره برنامه هسته‌ای این کشور پرسیده بود، گفت: «من قصد ندارم جدول زمانی در این باره ارائه دهم. آشکار است که این نیازمند پایبندی ایران به ضرورت‌های توافق هسته‌ای است.»

سخنگوی کاخ سفید در ادامه سخنانش گفت: «رئیس جمهور معتقد است که از طریق پیگیری دیپلماسی، آمریکا باید به دنبال طولانی و تقویت کردن نگرانی‌های هسته‌ای و پرداختن به دیگر نگرانی‌ها از جمله برنامه موشک بالستیک و فعالیت منطقه‌ای ایران باشد.»

وی اضافه کرد: «بار دیگر، ایران باید به پاپیندی به محدودیت‌های چشمگیر هسته‌ای خود تحت توافق بازگردد. در حال حاضر از نظر موضوعی چگونگی تعامل با شرکا و متحدان خود از جمله اروپایی‌ها، اعضای 5+1 از جمله درباره اینکه آینده توافق هسته‌ای با ایران چگونه باشد، اساسی است.»

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بررسی راهکارهای توسعه زیرساخت‌های ترانزیتی در نشست وزرای حمل‌ونقل ایران و ازبکستان


قرعه‌کشی مسابقات کشتی آزاد زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان در لاس‌وگاس انجام شد


تحلیلگر عرب: آمریکا به اهداف خود از جنگ افروزی علیه ایران نرسید


تیراندازی در مدرسه ایالت اورگن آمریکا، جان چندین کودک را گرفت


پزشکیان وارد ارمنستان شد + فیلم


امیر حاتمی: اگر حقوق ما رعایت نشود محدودیت در تنگه هرمز ادامه می‌یابد


کابینه عراق تکمیل شد


شهر زوطر حکایت مقاومت وپایداری مرزنشینان لبنان +فیلم


ایران بازگشایی سفارت کلمبیا در قدس اشغالی را محکوم کرد


انگلیس با فرافکنی نقش خود در ناامنی غرب آسیا را کتمان نکند