شکایت شیائومی از وزارت خزانه‌داری و دفاع آمریکا

شنبه 11 بهمن 1399
17:25
شکایت شیائومی از وزارت خزانه‌داری و دفاع آمریکا شرکت شیائومی چین که یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان گوشی در جهان به شمار می‌رود، علیه دو وزارتخانه خزانه‌داری و دفاع آمریکا اعلام دعوی قضایی کرد.

العالم - آمریکا

به نقل از راشاتودی، شرکت شیائومی چین که یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان گوشی در جهان به شمار می‌رود، در دادگاهی در آمریکا علیه دو وزارتخانه خزانه‌داری و دفاع این کشور اعلام دعوی قضایی کرد.

این شرکت خواستار آن است که از لیست سیاه کاخ سفید مربوط به شرکت‌های مرتبط با ارتش چین خارج شود چرا که مدعی است هیچ ارتباطی با این ارتش ندارد.

شیائومی در شکایت خود از دادگاه خواسته تا نام این شرکت چینی از این لیست تحریمی حذف شده و اعلام کرده است که این اقدام هم غیرقانونی بوده و هم برخلاف قانون اساسی این کشور بوده است.

شیائومی می‌گوید: هیچ ارتباطی با ارتش آزادی‌بخش خلق چین ندارد و بخش قابل توجهی از سهامدارانش شهروندان آمریکایی هستند و سه نفر از 10 سهامدار بزرگ آن نیز مؤسسات مالی آمریکایی هستند.

این شرکت در شکایت خود در دادگاه واشنگتن دی‌سی تأکید کرد: تحریم سرمایه‌گذاری در این شرکت توسط دولت آمریکا می‌تواند خسارت‌های جبران‌ناپذیر و سریعی را به شیائومی وارد کند.

نام شیائومی و 8 شرکت چینی دیگر در ماه گذشته میلادی و طی روزهای پایانی دولت ترامپ به لیست سیاه شرکت‌های تحریمی آمریکا به خاطر ارتباط با ارتش چین اضافه شد.

بر اساس این تحریم، اشخاص حقیقی و طرف‌های حقوقی آمریکایی تا روز 11 نوامبر سال 2021 فرصت دارند تا سرمایه‌گذاری خود در این شرکت‌ها را خارج کنند.

شیائومی در شکایت خود مدعی شده، روابط استراتژیک این شرکت با سرمایه‌گذاران آمریکایی برای تداوم دسترسی آن به سرمایه در راستای رشد در بازاری که رقابت بسیار زیادی دارد، حیاتی بوده و در صورت تداوم این تحریم‌ها به شدت آسیب خواهد دید.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز


انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه