آغاز عملیات الحشد الشعبی و ارتش عراق علیه داعش در 3 استان عراق

چهارشنبه 22 بهمن 1399
11:41
آغاز عملیات الحشد الشعبی و ارتش عراق علیه داعش در 3 استان عراق
نیروهای سازمان الحشد الشعبی و ارتش عراق در استان‌های بغداد، سامراء و الانبار عملیاتی را علیه داعش آغاز کردند.

العالم - عراق

گروه اطلاع‌رسانی امنیتی عراق امروز (چهارشنبه) از عملیات بزرگ علیه گروه تروریستی داعش خبر داد.

شبکه خبری السومریه ضمن نقل بیانیه این گروه، گزارش داد، این عملیات در استانهای بغداد، سامراء و الانبار آغاز شده تا این استانها از وجود عناصر داعش پاکسازی شود.

این گروه خبر داد که در این عملیات، نیروهای سازمان الحشد الشعبی، نیروی هوایی ارتش و نیروی زمینی عراق حضور دارند.

دامنه این عملیات در مناطق غرب بغداد، جزیره «الکرمه» و شرق دریاچه «الثرثار» خواهد بود.

نیروهای الحشد الشعبی و ارتش، هفتم بهمن ماه جاری عملیات «ثار الشهداء» را در استان «صلاح الدین» واقع در شمال عراق به پایان رساندند.

«حمید ابراهیم السهلانی» فرمانده الحشد در منطقه شرق دجله و کرکوک تأکید کرد که هدف از این عملیات، پاکسازی منطقه «العیث» و روستاهای مجاور آن در شرق صلاح الدین است.

وی تصریح کرد، این عملیات باعث شد که پنج مقر متعلق به داعش کشف شود و نیروهای لشکر 88 الحشد هم یک مقر دیگر متعلق به این گروه تروریستی را شناسایی و منهدم کنند.

پس از این عملیات، نیروهای الحشد الشعبی به همراه ارتش، یک عملیات امنیتی دیگر را در دریاچه «الثرثار» و مناطق مجاور آن در استان الانبار آغاز کردند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وقوع انفجار نزدیک فرودگاه اربیل


پزشکیان: حفظ احترام مردم در مراجعه به دستگاه‌های اجرایی الزامی است


چینی‌ها به دنبال سرمایه‌گذاری در کریدور ریلی ایران


پزشکیان به نیویورک می‌رود


انصارالله‌یمن: موشک‌های ما نقطه‌زن هستند


جهانشاهی: یگان‌های مرزی آماده مقابله با تهدیدات هستند


چگونه شرکت تراکتورسازی، صنعت تراکتور را با توانمندی‌های داخلی توسعه داده است؟


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا وکشورهای منطقه:خطاکنید هدف حملات دردناک قرار می‌گیرید


۱۵۹ زندانی ایرانی از عراق به کشور منتقل شدند


بسکتبال ایران چراغ اول را روشن کرد/ برنز بازی‌های آسیایی با عبور از دیوار چین