نخست وزیر لیبی: اعضای دولت بر اساس شایستگی انتخاب می‌شوند/ روند ارزیابی اعضا آغاز شده است

يکشنبه 26 بهمن 1399
14:33
نخست وزیر لیبی: اعضای دولت بر اساس شایستگی انتخاب می‌شوند/ روند ارزیابی اعضا آغاز شده است نخست وزیر جدید لیبی اعلام کرد که معیار شایستگی، پایه و اساس انتخاب اعضای دولت وی است.

العالم - لیبی

به نقل از اسپوتنیک، عبدالحمید الدبیبه، نخست وزیر جدید لیبی تاکید کرد که ارزیابی و بررسی درخواست‌های نامزدها و رزومه‌های آنها را آغاز کرده است تا اعضای دولت بر اساس معیارهای شایستگی انتخاب شوند و بحث تنوع و مشارکت گسترده نیز لحاظ شود.

وی تاکید کرد که تلاش‌ها با جدیت هرچه تمام‌تر برای تشکیل دولت وحدت ملی ادامه دارد و روند ارزیابی اعضای دولت عملاً آغاز شده است و انتخاب‌ها بر اساس‌ معیار شایستگی خواهد بود.

الدبیبه خاطرنشان کرد: ما امیدهایی که به ما بسته شده است، إن شاء الله ناامید نخواهیم کرد چراکه مردم لیبی همواره شایسته بهترین‌ها هستند.

اعضای کمیته گفتگوی لیبی با نظارت هیات بین المللی سازمان ملل در پنجم فوریه جاری، دولت موقت لیبی را از طریق رأی گیری انتخاب کردند و بر این اساس، محمد المنفی رئیس شورای ریاستی و عبدالحمید الدبیبه نخست وزیر گشت.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم


بشکه باروتی به نام کرانه باختری؛ هشدارهای اطلاعاتی درباره مقاومت خشمگین+فیلم


۲۶ شاعر عراقی امشب در حرم امام رضا (ع) شعر می‌خوانند


رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدایان ایران» برگزار می‌شود