رژیم سعودی اینگونه با «زندانیان اندیشه» برخورد می کند

يکشنبه 26 بهمن 1399
14:34
رژیم سعودی اینگونه با «زندانیان اندیشه» برخورد می کند صفحه توییتری "زندانیان اندیشه" توییتی را درباره اصرار عربستان به ادامه بازداشت سلمان العوده، با این جمله منتشر کرد: " آیا جرم حقوق [بشری] بالاتر از [تعیین مجازات] سلول انفرادی، وجود دارد؛ سلمان العوده به عنوان مثال ... ".

العالم - عربستان سعودی

صفحه توییتری "زندانیان اندیشه" مربوط به زندانیان اندیشه در عربستان است که اخبار و نقطه نظرهای مربوط به آنها و زندانیان سیاسی را منتشر می کند. این صحفه عکسی از یک سلول انفرادی را ضمیمه یادداشت خود کرده است.

جمعه گذشته کنفرانس مجازی با عنوان "اصلاح طلبان معاصر .. سلمان العوده به عنوان مثال" به همت مرکز "آرک الفلک" به مدت دو روز با مشارکت 34 شخصیت از کشورهای مختلف برگزار شد.

حقوق دانان و کارشناسان سیاسی و دانشگاهیان و محققان عرب و بین المللی با شرکت در این کنفرانس خواستار آزادی سلمان العوده (63 ساله) شدند. آنها سکوت محافل غربی و اسلامی را در قبال رفتاری که در زندان با او می شود، محکوم کردند.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه


عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است


شیخ الرفاعی: بیعت با رهبر انقلاب اسلامی ضروری است


پزشکیان سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت


نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور نیروهای بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد


پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ


نوجوانان والیبالیست ایران مقتدرانه قهرمان جهان شدند


تشکیلات خودگردان خواستار اقدام فوری بین‌المللی در برابر تروریسم شهرک‌نشینان شد


شروط ۱۰ گانه کتائب سیدالشهداء عراق برای پذیرش انحصار سلاح


گروه های فلسطیی با رد برگزاری انتخابات، بر وفاق ملی برای مدیریت پسا جنگ تاکید کردند + فیلم