شهادت ۳ صیاد فلسطینی در جنوب نوار غزه

يکشنبه 17 اسفند 1399
12:03
شهادت ۳ صیاد فلسطینی در جنوب نوار غزه نظامیان صهیونیستی صبح امروز (یکشنبه) یک گلوله خمپاره به سمت قایقی در جنوب غزه شلیک کردند که در پی آن سه صیاد فلسطینی شهید شدند.

العالم - فلسطین اشغالی

نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی با هدف قرار دادن یک قایق ماهیگیری فلسطینیان را در نزدیکی ساحل خان یونس، سه فلسطینی را به شهادت رساندند.

نیروی دریایی رژیم صهیونیستی بارها به ماهیگیران ساکن غزه شلیک کرده اند که در جریان آن ده‎ها فلسطینی کشته و زخمی شده‌اند.

رژیم صهیونیستی اواسط تابستان گذشته در پی تشدید تنش‌ها در مرزهای نوار غزه با سرزمین‌های اشغالی، منطقه ماهیگیری را بر روی صیادان فلسطینی تا اطلاع ثانوی بسته اعلام کرد.

از سوی دیگر، انسداد محدوده ماهیگیری برای صیادان فلسطینی در حالی صورت می‌گیرد که نوار غزه به علت ۱۴ سال محاصره توسط رژیم صهیونیستی از مشکلات اقتصادی و معیشتی رنج می‌برد.

هزاران نفر از طریق ماهیگیری در غزه غذای روزانه خود را تهیه می‌کنند و بدون صید ماهی قادر به گذراندن امور روزمره خود نیستند.

بر اساس برخی گزارش‌ها، محدوده فعلی ماهیگیری در سواحل غزه توسط رژیم صهیونیستی به شعاع ۹ تا ۱۴ کیلومتری محدود شده است.

0% ...

آخرین اخبار

اجساد زیر آوار... غزه با قربانیانِ کشتارهایی وداع می‌کند که پرونده‌شان همچنان باز است


تفاهم دوجانبه ایران-عمان در دسترس است


سردار رادان: مهران همچنان پرترددترین گذرگاه اربعینی است


بیش از ۳ میلیون و ۳۴۰ هزار نفر به زیارت اربعین مشرف شدند


ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره توافق با ایران


تکذیب نقل قول منتسب به رهبر انقلاب از سوی دفتر معظم‌له


وزارت خارجه قطر: تلاش‌ها برای کاهش تنش در منطقه در جریان است


رویترز: ذخایر موشک‌های آمریکا پس از جنگ ایران تقریباً تمام شد


حمله پهپادی یمن به فرودگاه نجران عربستان


عزاداری اربعینی دانشجویان در جوار محل شهادت رهبر شهید