حمله راکتی، به محموله های نفتی تروریست های النصره/ سارقان در دام شعله های غارت نفت سوریه در ادلب

دوشنبه 2 فروردين 1400
11:26
حمله راکتی، به محموله های نفتی تروریست های النصره/ سارقان در دام شعله های غارت نفت سوریه در ادلب حمله راکتی به بازار نفت سرقتی سوریه که تروریست‌های جبهه‌النصره در حال عرضه آن بودند، عناصر این گروه را در شعله های آتش این غارتگری گرفتار کرد.

العالم - سوریه

خبرنگار العالم به نقل از منابع محلی در استان ادلب از حمله راکتی به بازار سیاه فروش نفت این کشور خبر دادند.

بنابر این گزارش، این منابع به خبرگزاری اسپوتنیک گفتند: در پی اصابت راکتهای ناشناس، آتش‌سوزی مهیبی در نزدیکی شهر سرمدا در مرزهای سوریه و ترکیه در شمال استان ادلب رخ داد.

گفته شده، این راکتها بر بازار نفت قاچاق سوریه آوار شده که متعلق به گروه تروریستی جبهه النصره است. منطقه‌ای که مورد حمله راکتی قرار گرفته، مابین سرمدا و گذرگاه مرزی باب الهوی در شمال استان ادلب است.

سرمدا در مرزهای ترکیه و سوریه و در پنج کیلومتری گذرگاه باب الهوی قرار دارد. شرکت «وتد» وابسته به النصره، با همدستی آمریکا، در حال غارت نفت سوریه است.

منابع محلی در استان ادلب خاطرنشان کردند، این منطقه محل تجمع نفتکشهایی است که نفت سرقت شده از چاههای نفتی سوریه را غارت می‌کنند؛ چاههایی که در اشغال نظامیان تروریست آمریکا قرار دارد. نفت سرقتی از سوریه توسط چند واسطه شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» -وابسته به آمریکا- و تروریستهای جبهه النصره قاچاق می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: توان دفاعی نیروهای مسلح، مانع تحقق اهداف دشمن شد


رئیس شورای اروپا: کانال دیپلماتیک غیررسمی با روسیه همچنان باز است


سردار نقدی ؛ عملکرد رژیم صهیونیستی باعث تقویت جبهه یمن شد


صادرات بیش از ۶ هزار تن خرما از شهرستان جهرم به ۴ کشور خارجی


آغاز نشست حکمرانی جهانی ۲۰۲۶ در چین با حضور ایران


رکورد افزایش قیمت نفت در ۵ ماه گذشته و عبور از ۱۱۶ دلار


حزب الله: تلاش‌ها برای به تسلیم واداشتن ملت فلسطین ناکام خواهد ماند


عربستان از حمله موشکی به خمیس مشیط خبر داد


فرمانده کل ارتش: ایران یکی از چهار قدرت اصلی در تولید پهپاد است+فیلم


عالم لبنانی: لبنان تحت هیچ شرایطی صهیونیستی نخواهد شد