العالم ـ گوناگون
بنابر گزارش اسپوتنیک به نقل از مجله انجمن قلب آمریکا، دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا نتایج نظرسنجی سلامت ملی از سال 1999 تا 2014 را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند و اطلاعات بیش از 11 هزار نفر از افراد 20 سال به بالا را ارزیابی کردند.
محققان این افراد را به چهار گروه تقسیم کردند، گروه اول افرادی که توده عضلانی کم و چربی کمی داشتند، گروه دوم افرادی که توده عضلانی کم و درصد چربی زیادی داشتند، گروه سوم افرادی با توده عضلانی بالا و درصد چربی کم بود. گروه چهارم نیز شامل افرادی با توده عضلانی بالا و درصد چربی زیاد بود.
محققان سپس میزان مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی برای هر یک از این گروهها محاسبه کردند. آنها متوجه شدند که میزان مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی در زنان با توده عضلانی زیاد و چربی بالا در مقایسه با افرادی که ماهیچه و چربی کمی دارند، 42٪ کمتر است. اما زنان با توده عضلانی بالا و محتوای چربی کم مزیت زیادی نسبت به زنانی با چربی کم و عضله کم، نداشتند و تقریبا در همان سطح بودند.