۴ کشته بر اثر انفجار در نزدیکی پایگاه ترکیه در شمال سوریه

سه شنبه 17 فروردين 1400
21:38
۴ کشته بر اثر انفجار در نزدیکی پایگاه ترکیه در شمال سوریه منابع سوری از وقوع چند انفجار در استان الحسکه سوریه خبر دادند که گفته می شود بر اثر آن بیش از ده نفر از نیروهای ترکیه کشته یا زخمی شده‌اند.

العالم - سوریه

مرکز موسوم به «دیدبان حقوق بشر سوریه» از کشته و زخمی شدن شماری از نظامیان ترکیه در شمال سوریه خبر داد.

این مرکز که وابسته به مخالفان دولت سوریه و مستقر در لندن است، سه‌شنبه شب گزارش داد که در جریان انفجار دو مین در نزدیکی نیروهای ترکیه، چهار تن کشته و هفت نفر دیگر زخمی شده‌اند.

بر اساس این گزارش حادثه در منطقه‌ای بین روستای «قشقا» و «الریحانیه» (ریحانلی) واقع در شمال غرب «تل تمر» و در نزدیکی پایگاه نظامی ترکیه در استان الحسکه سوریه رخ داده است.

دیدبان می‌گوید شمار زخمی‌ها احتمالا افزایش خواهد یافت. گزارش‌ها حکایت از آن دارد که بعد از انفجار مین اولی، گروهی از نظامیان در محل حادثه حاضر شده‌اند که مین دومی نیز منفجر شده است.

وزارت دفاع ترکیه تا این لحظه این حادثه و کشته یا زخمی شدن نیروهای خود را تأیید نکرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

یورش گسترده نظامیان صهیونیست به کرانه باختری؛ حمله به منازل و بازداشت‌های متعدد


نشست سه‌جانبه روسیه، اوکراین و آمریکا در ابوظبی


هشدار حماس درباره تشدید اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی علیه اسیران


نمایش جنایات نتانیاهو در سوئد


وزارت بهداشت یمن: حملات اخیر عربستان ۷۶ شهید و زخمی برجای گذاشته است


سازمان ملل: وضعیت یمن به ویژه شهر تعز نگران‌کننده است


کره شمالی از آزمایش موشک کروز با کلاهک‌های بارشی خبر داد


رویترز از پیشتازی دموکرات‌ها در برابر جمهوری‌خواهان با ۴۶ درصد در مقابل ۳۸ درصد خبر داد


ایران و پاکستان بر تقویت همکاری‌های تجاری و تسهیل تردد مرزی تأکید کردند


سپاه پاسداران: انهدام یک فروند پهپاد پیشرفته MQ۹ ارتش تروریست آمریکا + فیلم