وندی شرمن معاون وزیر خارجه آمریکا ‌شد

چهارشنبه 25 فروردين 1400
07:38
وندی شرمن معاون وزیر خارجه آمریکا ‌شد اعضای سنا با ۵۶ رای موافق در برابر ۴۲ رای مخالف، شرمن را را به عنوان معاون وزارت خارجه آمریکا برگزیدند.

العالم ـ آمریکا

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری رویترز، اکثر اعضای مجلس سنای آمریکا روز سه شنبه، وندی شرمن فرد منتخب جو بایدن رئیس جمهور آمریکا را به عنوان معاون وزارت خارجه این کشور تایید کردند. اعضای سنا با ۵۶ رای موافق در برابر ۴۲ رای مخالف شرمن را به عنوان دومین سمت این وزارتخانه برگزیدند.

وندی شرمن، معاون سیاسی وزیر خارجه دولت باراک اوباما رئیس جمهور پیشین آمریکا و از اعضای اصلی تیم مذاکره کننده دولت اوباما در برجام، در جلسه تأیید صلاحیتش در سنا، گفته بود: ما از خطر ایران علیه منافع آمریکا و متحدان کاملا آگاهیم. من یادآوری می‌کنم که سال ۲۰۲۱ سال ۲۰۱۵ نیست - سالی که برجام مورد توافق قرار گرفت و اجرا شد. شرایط میدان تغییر کرده است. ژئوپلیتیک منطقه عوض شده و مسیر رو به جلو نیز باید به همین ترتیب تغییر کند.

وندی شرمن تاکید کرده بود که دولت بایدن در مورد ایران با اسرائیل و کشور‌های حوزه خلیج فارس رایزنی خواهد کرد. وی گفت دولت آمریکا تلاش می‌کند که ایران را به پایبندی کامل به توافق برجام بازگرداند و سپس ما به توافق پایبند خواهیم بود و از این طریق می‌خواهیم توافقی طولانی‌تر و مستحکم‌تر بدست آوریم، زیرا این توافق اکنون چند سال از قدمتش گذشته است.

وی تصریح کرد: باید تحریم‌ها را علیه ایران درخصوص نقض‌های حقوق بشری، حمایت از تروریسم، فروش سلاح و ... نگه داریم. فکر می‌کنم چیز‌های زیادی است که باید به قوت خود باقی بماند.

0% ...

آخرین اخبار

معاون وزیر خارجه انگلیس بر ضرورت کاهش تنش‌های منطقه‌ای از مسیر دیپلماسی تأکید کرد


اف‌بی‌آی: کره شمالی ۶ میلیارد دلار از دارایی‌های دیجیتال بایننس را سرقت کرد


فیدان: بسته شدن تنگه هرمز فشار اقتصادی جهانی را افزایش داده است


زلزله ۴.۵ ریشتری بوشهر را لرزاند


اولیانوف: اروپا نقش کلیدی در ایجاد زمینه تجاوز آمریکا علیه ایران داشت


سرلشکر رضایی: طبق ابلاغ مقام معظم رهبری، پاسخ ایران به حمله دشمن هولناک خواهد بود


گزارش آسوشیتدپرس از خسارت سنگین آمریکا در پی پاسخ ایران به حملات/۲۶ پایگاه نظامی تخریب شد


وقوع انفجارهای شدید در جنوب لبنان بر اثر حملات هوایی و پهپادی رژیم صهیونیستی


توقف مجدد پروازها در فرودگاه ملک فهد عربستان


سرلشکر رضایی: به نامه ونس پاسخی ندادم/ تصمیمی درباره تغییر راهبرد هسته‌ای گرفته نشده است