رام الله: گسترش تروریسم شهرک‌نشینان در کرانه باختری از سر بی تفاوتی جامعه بین المللی است

يکشنبه 29 فروردين 1400
21:20
رام الله: گسترش تروریسم شهرک‌نشینان در کرانه باختری از سر بی تفاوتی جامعه بین المللی است وزارت خارجه دولت وابسته به تشکیلات خودگردان تاکید کرد گسترش تروریسم شهرک‌نشینان صهیونیست در اشکال مختلف آن در کرانه باختری از جمله قدس شرقی، نشان دهنده شانه خالی کردن جامعه بین المللی از مسئولیت‌ قانونی و اخلاقی خود در حمایت از مردم فلسطین است.

العالم - فلسطین اشغالی

وزارت امور خارجه دولت تشکیلات خودگردان فلسطین در مورد حملات شدید شهرک‌نشینان صهیونیست علیه کرانه باختری به ویژه در مقطع کنونی هشدار داد.

به گزارش روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، این وزارتخانه در بیانیه‌ای گفت: گسترش تروریسم شهرکنشینان صهیونیست در اشکال مختلف آن در کرانه باختری از جمله بیت المقدس شرقی، نشان دهنده وضعیت بی تفاوتی جامعه بین المللی و شانه خالی کردن آن از مسئولیت‌های قانونی و اخلاقی خود در تأمین حمایت بین المللی از مردم فلسطین است.

در این بیانیه آمده است: اقدام شهرک‌نشینان صهیونیست در به آتش کشیدن بیش از ۵۰ اصله درخت زیتون در شهرک بیت فجار جنوب بیت لحم در امتداد جنگ رژیم اشغالگر و شهرک‌نشینان با درختان زیتون است که نماد مقاومت و پایبندی به سرزمین و هویت فلسطین است و منبع رزق و روزی خانواده‌های فلسطینی شمرده می‌شود و در یک کلام حلقه‌ای از زنجیره جنگ همه جانبه رژیم اشغالگر علیه موجودیت فلسطین در همه مناطق موسوم به (ج) کرانه باختری است.

وزارت خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین گفت: این حملات بیانگر تسلط ذهنیت تخریب، نابودی و به آتش کشیدن نه تنها درختان زیتون بلکه همه موجودیت عربی و فلسطینی است تا اشغالگری را تثبیت و شهرک‌سازی را تعمیق کنند و در نهایت درها را به روی هر فرصتی برای تشکیل کشور مستقل و یکپارچه فلسطین به پایتختی قدس شرقی ببندند.

این وزارتخانه، کابینه رژیم صهیونیستی و بازوهای مختلف آن را مسئول کامل و مستقیم حملات و جرایم شهرک‌نشینان صهیونیست دانست که همواره با مشارکت ارتش رژیم اشغالگر یا تحت پشتیبانی آن و بدون هیچ وقفه‌ای مرتکب این جرایم می شوند بدون اینکه به خاطرش مجازات یا بازداشت شوند.

وزارت خارجه تشکیلات خودگردان در پایان هشدار داد نباید به این تجاوزگری‌ها به چشم یک اتفاق عادی و گذرا نگاه کرد، بلکه باید موضع قاطعی در قبال آن اتخاذ شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم