دستور نتانیاهو برای آمادگی برای هر سناریویی درباره غزه

شنبه 4 ارديبهشت 1400
22:35
دستور نتانیاهو برای آمادگی برای هر سناریویی درباره غزه نخست وزیر رژیم صهیونیستی پس از نشست با فرماندهان نظامی این رژیم گفت که دستور داده برای هر سناریوی احتمالی درباره غزه آماده باشند.

العالم - فلسطین اشغالی

«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی پس از پایان نشست با فرماندهان نظامی این رژیم گفت که درباره نوار غزه دستور داده که برای هر سناریوی احتمالی آماده باشند.

وی در ادامه سخنانش مدعی شد که این رژیم به آزادی عبادت در قدس پایبند است.

وزیر رژیم صهیونیستی بعداز ظهر امروز جلسه اضطراری تشکیل داد تا در این جلسه به بررسی افزایش تنش این رژیم با نوار غزه در پی سلسله حملات راکتی بامداد امروز به سوی شهرک‌های صهیونیستی بپردازد.

تنش‌ها در سرزمین‌های اشغالی پس از آن آغاز شد که جوانان فلسطینی از ابتدای ماه مبارک رمضان به علت اقدام نظامیان رژیم صهیونیستی در ممانعت از ایجاد تجمع و برگزاری مراسم به مناسبت این ماه مبارک در شهر قدس و به ویژه در اطراف مسجد الاقصی با نیروهای صهیونیست چند بار درگیر شدند تا اینکه شامگاه پنجشنبه، درگیری‌های میان دو طرف به شدت تشدید شد و هلال احمر فلسطین اعلام کرد که در این درگیری‌ها، بیش از ۱۰۰ فلسطینی مجروح شدند.

پس از این اعلام، دیشب ساعت ۱۱:۴۶ به وقت ایران اتاق مشترک گروه‌های مقاومت مستقر در نوار غزه در بیانیه‌ای اعلام کرد که «قدس و مسجد الاقصی خط قرمز و مقاومت فصل الخطاب است». تنها پس از گذشت حدود ۴۰ دقیقه از صدور این بیانیه، حمله راکتی گسترده نیروهای مقاومت به شهرک‌های صهیونیست‌نشین اطراف غزه خبر دادند.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی، امروز، در این خصوص اعلام کرد که در حمله بامدادی ۳۶ راکت از نوار غزه به سمت شهرک‌های صهیونیست‌نشین اطراف شلیک شده و تنها شش راکت از ۳۶ راکت شلیک شده رهگیری شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: شکست صهیونیست‌ها در سه جنگ به خاطر پایداری مردم بود


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم