گزارش رادیو فرانسه از تحریم های دولت بایدن که به فاجعه مرگبار کرونا در هند منحر شد

يکشنبه 5 ارديبهشت 1400
14:10
گزارش رادیو فرانسه از تحریم های دولت بایدن که به فاجعه مرگبار کرونا در هند منحر شد رادیو فرانسه در گزارشی اعلام کرد، امتناع بایدن از لغو تحریم های پزشکی مرتبط با تولید واکسن کرونا منجر به فاجعه مرگبار در هند شده است.

العالم ـ آمریکا

بنابر گزارش رادیو فرانسه، در حالی که موج دوم مرگبار کرونا هند را درنوردیده، دولت این کشور برای افزایش تولیدات واکسن کرونا از ایالات متحده درخواست کمک کرد اما دولت بایدن به رغم فشارهای طاقت فرسا بر نظام بهداشتی هند، از لغو تحریم های ملزومات حیاتی پزشکی امتناع کرد.

این رسانه فرانسوی افزود: این درحالی است که چین، رقیب آمریکا امروز کمک های خود را در مقابله با بحران شیوع کرونا به هند ارائه کرده است.

رادیو فرانسه یادآور شد: جمله «اول آمریکا» را نه فقط دونالد ترامپ رئیس جمهوری پیشین ایالات متحده از آن دم می زد، بلکه جو بایدن، جانشین وی نیز آن را بارها تکرار کرده است؛ این در حالی است که رئیس موسسه سرم هند (بزرگترین شرکت تولیدکننده واکسن) دو هفته گذشته از بایدن درخواست لغو تحریم های مواد تشکیل دهنده واکسن کرونا را کرد اما او این درخواست را رد کرد.

این رسانه فرانسوی تصریح کرد: همچنین اتاق های بازرگانی ایالات متحده خواستار ارسال واکسن کرونا به هند شده اما باز هم بایدن این درخواست را رد کرد.

در این راستا، ند پرایس سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت: ایالات متحده ابتدا باید به نیازهای مردم خود پاسخ دهد.

کمک هند به آمریکا در بحبوحه شیوع کرونا در این کشور

رادیو فرانسه در ادامه نوشت: امتناع بایدن از درخواست لغو تحریم ها بسیاری از هندی ها را در شوک و حیرت فرو برد.

این رسانه فرانسوی به نقل از روزنامه هندی «فرست پست» نوشت: هند دوزهای زیادی از داروی هیدروکسی کلروکین را در اوج بحبوحه بحران شیوع کرونا به ایالات متحده ارسال کرده بود.

آشیش جها، متخصص بهداشت عمومی هند و آمریکایی در توئیت خاطرنشان کرد که واشنگتن ۴۰ میلیون دوز واکسن آسترازنکا/ AstraZeneca مازاد در اختیار داشت.

رادیو فرانسه در پایان خاطرنشان کرد: در همین حال کشورهایی مانند استرالیا، فرانسه، چین و پاکستان برای کمک به هند برای مقابله با بیماری همه گیر کووید-۱۹ اعلام آمادگی کرده اند. به گزارش ایرنا، خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد: بایدن که حدود یکصد روز است از ریاست جمهوری وی می گذرد، به درخواست های جهانی برای انتقال واکسن های اضافی از کشورش با احتیاط پاسخ می دهد و حتی برخی ناظران نگرانی از آن دارند که دولت آمریکا دادن واکسن های اضافی خود را مرتبط به اقدامات سیاسی کشورهای درخواست کننده کند.

از آغاز بحران شیوع کرونا تاکنون، هند با بیش از ۱۶ میلیون مورد ابتلا به کووید-۱۹ و بیش از ۱۹۲ هزار جان باخته ناشی از آن، در رتبه دوم جهان قرار دارد.

0% ...

آخرین اخبار

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت: اهالی جنوب لبنان همچنان به مقاومت پایبند مانده‌اند


فراکسیون وفاداری به مقاومت: دفاع از خود حق مشروع ایران است


سردرگمی ترامپ در قبال ایران در سایه افزایش اختلافات داخلی در آمریکا


رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ علیه ایران شکست خورده است


سخنگوی دولت: ایران را فقط ایرانی حفظ می کند


بررسی تشدید تنش ها در کرانه باختری در جدیدترین قسمت برنامه «عالمکم»


ترامپ بار دیگر خالی بودن ذخایر موشکی آمریکا را انکار کرد


کارشناس لبنانی: دوران پسا هژمونی آمریکا آغاز شده است


جنگ در سودان ۸ میلیون کودک را از مدرسه محروم کرد