العالم - آسیا
بر اساس گزارش کمیسیون ملی بهداشت چین که روز یکشنبه در حاشیه نشست چین دیجیتال منتشر شد در ۳۰ منطقه چین نیز سیستم های نظارتی به منظور ارائه خدمات آنلاین پزشکی به بیماران راه اندازی شده است.
بر اساس این گزارش، در حال حاضر، شبکه پزشکی از راه دور در چین، بیش از ۲۴ هزار موسسه پزشکی این کشور را تحت پوشش خود قرار داده است.
گزارش های منتشر شده از نشست چین دیجیتال که امروز یکشنبه پایان یافت نشان می دهد کاربرد وسیع داده های کلان در روند پیشگیری و کنترل بیماری کووید-۱۹ در چین، روند تحول دیجیتالی پرسرعت صنعت پزشکی در این کشور را ارتقاء داده است.
گزارش ارائه شده از سوی سازمان فضای سایبری چین حاکی از آن است که کد سلامت ملی که به صورت «کیو آر» (QR) است و نتایج آزمایش های صورت گرفته در زمینه تشخیص ابتلای فرد به کرونا و سوابق مسافرتی او را نشان می دهد، بیش از ۶۰ میلیارد بار در چین مورد استفاده قرار گرفته است.
بر اساس این گزارش مقامات حوزه بهداشت چین نیز از داده های کلان برای بررسی وضعیت ابتلای فرد به کرونا و ردیابی تماس های نزدیک فردی و جمع آوری تجهیزات پزشکی از طریق ابزارهای دیجیتالی استفاده کرده اند.
در نمایشگاه چین دیجیتال که به عنوان یکی از بخش های اجلاس چین دیجیتال دایر شد تجهیزات فنی حوزه بهداشت و درمان به نمایش در آمده بود که از جمله انها یک آمبولانس متصل به اینترنت نسل ۵ بود که از طریق برقراری ارتباط ویدئویی با کیفیت فوق العاده بالا امکان دریافت پشتیبانی های ویژه از راه دور در زمان واقعی را فراهم می کند.همچنین یک اتاق «آی سی یو» که به دوربینی ۳۶۰ درجه ای مجهز است و تصاویر واقعی بیماران را برای پزشکان ارسال می کند در این در نمایشگاه به نمایش گذاشته شده بود.
وجود بخش های قرنطینه مشابه و مبتنی بر واقعیت مجازی در بحبوحه شیوع کرونا در سال ۲۰۲۰ میلادی، به کارشناسان پزشکی این فرصت را داد تا به بیماران خود بدون نیاز به تماس مستقیم، مشاوره های حضوری بدهند.
ایرنا