واکنش پاپ به کودک‌کشیِ رژیم صهیونیستی

يکشنبه 26 ارديبهشت 1400
18:14
واکنش پاپ به کودک‌کشیِ رژیم صهیونیستی رهبر کاتولیک‌های جهان، کودک‌کشی رژیم صهیونیستی در فلسطین را نشانه‌ای از قصد این رژیم برای نابودی آینده توصیف؛ و دو طرف را به آرامش دعوت کرد.

العالم

«پاپ فرانسیس» رهبر کاتولیک‌های جهان روز یکشنبه به افزایش تنش میان رژیم صهیونیستی و فلسطینی‌ها واکنش نشان داد.

به نوشته روزنامه «ایندیپندنت»، پاپ ضمن محکوم کردن چرخه خشونت میان فلسطین اشغالی و غزه هشدار داد، به شهادت رساندن کودکان فلسطینی «نشانه این است که آن‌ها به دنبال ساخت آینده نیستند بلکه می‌خواهند آن را نابود کنند».

او در ادامه بدون اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی که آغازگر این تنش‌ها بوده و عدم محق شناختن فلسطینیان در دفاع از خود، بیان داشت «از خود می‌پرسم: این نفرت و انتقام‌جویی چه چیزی به همراه خواهد داشت؟ آیا واقعاً فکر می‌کنیم که می‌توانیم با نابود کردن یکدیگر صلح ایجاد کنیم؟»

پاپ افزود:‌ «به نام خداوند که تمام انسان‌ها را با حقوق، وظایف و شرف برابر آفریده است و خواستار زندگی آن‌ها همانند برادران یکدیگر شده است، خواستار برقراری آرامش هستم».

درگیری میان مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی از روز دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه و پس از پایان ضرب‌الاجل مقاومت به تل‌آویو مبنی بر لزوم پایان تجاوزات این رژیم در قدس و مسجدالاقصی آغاز شده است.

وزارت بهداشت فلسطین، امروز (یکشنبه) اعلام کرد شمار قربانیان حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف نوار غزه به ۱۷۴ شهید از جمله ۴۷ کودک و ۲۹ زن و ۱۲۰۰ مجروح افزایش یافته است.

در این میان، مقاومت فلسطینی نیز که از ظهر دیروز (شنبه) موج جدیدی از حملات موشکی و راکتی علیه تل‌آویو، عسقلان، سدیروت، اشدود و سایر مناطق اطراف تل آویو آغاز کرده، شب گذشته نیز به موشک‌باران مواضع صهیونیست‌ها ادامه داد.

گروه‌های مقاومت در غزه، تعداد بسیار زیادی موشک و راکت به سمت مرکز فلسطین اشغالی از جمله تل‌آویو شلیک کردند و این‌بار حتی مناطق دورتر از تل‌آویو را نیز هدف قرار دادند و موشک‌های مقاومت حتی تا نزدیکی نابلس و نتانیا رسید.

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: رفع تحریم‌های ایران و باز بودن تنگه هرمز، مطالبه به‌حق تهران است


حساسیت بغداد نسبت به قطع شدن نبض پروازی میان ایران و عراق


پایبندی لبنان به مذاکرات؛ حملات بدون دستاورد رژیم صهیونیستی +فیلم


حملات صهیونیست‌ها به لبنان، یک مدرسه را ویران ساخت و دانش‌آموزان را آواره کرد+ویدئو


انصارالله: پاسخ هرگونه تنش آفرینی بیشتر عربستان را در اعماق خاک این کشور می دهیم


گروسی مدعی شد: آژانس آماده لحاظ کردن ملاحظات ایران در چارچوب فعالیت‌های پادمانی است


خطیب زاده: اکنون توپ در زمین آمریکا است


حزب‌الله لبنان: اخراج آمریکا از عراق، سرآغاز پایان حضور نظامی واشنگتن در خاورمیانه


به چوب حراج گذاشتن اعتبار شورا؛ هشدار ایران نسبت به قبضه شورای امنیت توسط واشنگتن


خیزش کارکنان نظام سلامت انگلیس؛فشار بر دولت برای قطع همکاری با شرکت‌های حامی تل‌آویو