خبر فوری:

هاآرتص: بهتر است از رویای پوچ «اسرائیل بزرگ» دست برداریم

دوشنبه 27 ارديبهشت 1400
20:30
هاآرتص: بهتر است از رویای پوچ «اسرائیل بزرگ» دست برداریم یک رسانه صهیونست در برآوردی از خسارات سنگین این رژیم به علت هزینه‌های نظامی جنگ و نیز تعطیلی فرودگاه‌ها و مراکز تجاری و نیز صهیونیست‌هایی که در پناهگاه به سر می‌برند، به روحیه سلحشوری فلسطینی‌ها اذعان کرده است.

العالم - فلسطین اشغالی

هاآرتص در گزارشی با عنوان «بهتر است که از رویای پوچ اسرائیل بزرگ دست برداریم»، آورده است: خسارت‌های ما هر سه روز بالغ بر 912 میلیون دلار می شود و این شامل سورتی‌های پروازی، بهای موشک‌های پاتریوت، سوخت خودروها و نیز مهمات است.

این رسانه صهیونیست در گزارش خود به تعطیلی ناوگان تجاری، سقوط بورس، توقف فعالیت موسسات و ساخت و ساز، مرگ و میر طیور با ده‌ها میلیون دلار و تعطیلی برخی فرودگاه‌ها و راه آهن و حمل و نقل در این رژیم اشاره کرده است.

هاآرتص به بهای غذای فراریان در پناهگاه‌ها و نیز ویرانی خانه و مغازه‌های و خودروها و کارخانه در حملات موشکی مقاومت فلسطین هم اشاره کرد و می‌نویسد: ما در معرض جنگ تمام عیار هستیم اما ما آنرا اداره نمی‌کنیم و ما تمام کننده آن نیستیم.

این رسانه می نویسد: شهرهای اسرائیل همگی از این انقلابی که علیه ما به پا شد غافلگیر شدیم زیرا گمان می‌کردیم که آنها از همه چیز دست کشیده‌اند. آنچه رخ داده است گواهی شومی است که نشان می‌دهد همه محاسبات سیاستمداران ما غلط از آب درآمده است و سیاست‌های آنها باید دوراندیشانه تر بود زیرا فلسطینی‌ها مانند اماراتی‌ها یا قطری‌ها و عمانی‌ها نیستند.

این رسانه گزارش داد: آنها با جان و مال و فرزندان با سرسختی تمام دفاع می کنند. ما هر بلایی که بود بر سر آنها آوردیم از قتل، زندان و محاصره و بیرون راندن و غرق کردن آنها در مواد مخدر و شستشوی مغزی ودور کردن آنها از دینشان؛ اما بی‌فایده بود و آنها دفاع سرسختانه از زمین خود می‌کنند.

هاآرتص می‌نویسد: تمام ارتش‌های دنیا با همه تجهیزات، جرات کاری که مقاومت فلسطین در چند روز انجام داده را ندارند. نظامی که شکست ناپذیر می‌نمود، کشته و ربوده شد.

این رسانه در پایان نوشت: تا زمانی که تل آویو زیر موشکباران است بهتر است که از رویای پوچمان درباره اسرائیل بزرگ دست برداریم.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

نماهنگ | عهد عزت


نماهنگ | این صدای سیدحسن نصرالله است


برگزاری دومین سالگرد شهیدان نصرالله و صفی‌الدین در «دير قانون»


نخست‌وزیر قطر: نتانیاهو بزرگ‌ترین مانع پیشرفت طرح صلح غزه است


پایان هژمونی آمریکا در خاورمیانه؛ چه کسانی خلأ قدرت را پر می‌کنند؟


شاهکار کمانداران ریکرو در ناگویا؛ تیم ایران با شکست ژاپن به نیمه‌نهایی صعود کرد


سید مقاومت؛ دو سال از آسمانی شدن تا جاودانگی


سید مقاومت؛ از جنوب لبنان تا قلب جهان اسلام


برنامه والزیتون؛ زنان فعال در حوزه مقاومت


نماهنگ | سید عزیز ما