السنوار در خیابان های غزه؛ پیامی که لرزه به جان اشغالگران انداخت

السنوار در خیابان های غزه؛ پیامی که لرزه به جان اشغالگران انداخت
يکشنبه 2 خرداد 1400 - 10:40

یحیی السنوار، رئیس دفتر سیاسی حماس در نوار غزه عصر دیروز در خیابان‌های غزه میان مردم حضور یافت.

العالم - داغ های مجازی

فعالان فضای مجازی فیلم هایی از «یحیی السنوار» رئیس دفتر سیاسی حماس در نوار غزه منتشر کردند که دو روز پس از آغاز آتش بس، در خیابان‌های غزه حضور یافته است.

وی در اولین اقدام به منزل شهید «باسم عیسی» از فرماندهان شهید گردان‌های القسام رفت و با خانواده این شهید دیدار کرد.

این اولین حضور علنی رییس جنبش حماس پس از جنگ ۱۲ روزه اخیر با صهیونیست‌هاست.جنگنده‌های رژیم صهیونیستی طی روزهای اولیه جنگ منزل السنوار در غزه را هدف قرار داده بودند.

1

فعالان فضای مجازی حضور السنوار در خیابان های غزه را پیامی به اشعالگران دانستند، پیامی که لرزه به جان آنها انداخته است، شماری از کاربران نیز تصاویری از بازتاب حضور رئیس دفتر سیاسی حماس غزه در شبکه های اجتماعی اشغالگران منتشر کردند و نوشتند که آنها از حضور السنوار در میان مردم خشمگین شده اند.

کاربری پیرو این خبر توئیت کرده است: یحیی السنوار یک سال پیش از ایران تشکر کرده است، او در پیام خود اشاره ای به اتحادیه عرب یا سایر موسسات [وابسته به کشورهای حاشیه خلیج فارس] نکرده بود چرا که آنها را تحت فرمان و وابسته به آمریکا می دانست، غزه در حال پیروزی است چرا که بخشی از محور مقاومت است.

https://media.alalamtv.net/uploads/org/2021/05/23/162171340251417100.jpg

کاربر دیگری نیز به نام مریم با اشاره به یاوه گویی های جدید وزیر جنگ صهیونیستی، حضور سنوار در خیابان های غزه را پیامی به اشغالگران دانست و نوشت «[حضور] سنوار [در خیابان های غزه] نشان می دهد او به چه میزان از تهدید گانتس ترسیده است!»

گفتنی است، «بنی‌گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پیشتر گفته بود که السنوار و «محمد الضیف» فرمانده گردان‌های القسام همچنان هدف اصلی ترور این رژیم هستند.

نظامیان صهیونیست از صبح روز (۱۰ می)، مصادف با ۲۸ ماه مبارک رمضان، با حمله به صحن‌های مختلف مسجدالاقصی، آن را به یک میدان جنگ تبدیل کردند و ضمن محاصره آن، با استفاده از بمب‌های صوتی، گاز‌‌ اشک‌آور، گلوله‌های پلاستیکی و حتی فلزی، نمازگزاران و تحصن‌کنندگان در این مکان مقدس را هدف قرار دادند.

علاوه بر آن در مناطق مختلف کرانه باختری نیز، نظامیان و شهرک‌نشنیان صهیونیست با فلسطینیانی که در اعتراض به طرح‌های رژیم صهیونیستی برای یهودی‌سازی قدس و اقدامات تحریک‌آمیز صهیونیست‌ها از جمله اقدام برای تصاحب محله الشیخ جراح و اخراج فلسطینی‌ها از آن به خیابان آمده بودند نیز درگیر شدند.

در پاسخ به این جنایات، نیروهای مقاومت فلسطین وارد عمل شدند.اراضی اشغالی از جمله قدس، عسقلان، تل‌آویو و شهرک‌های صهیونیست‌نشین اطراف نوار غزه از عصر همان روز و پس از هشدار گروه‌های مقاومت فلسطین شاهد حملات راکتی گسترده مقاومت بود. ارتش صهیونیست نیز شماری از نیروهای ذخیره خود را فراخواند و بمباران کور مناطق مختلف نوار غزه را آغاز کرد که با پاسخ شدید مقاومت مواجه شد و سیل موشک‌های مقاومت به سوی تل‌آویو، فرودگاه بن‌گوریون و بئرالسبع روانه شد.

درگیری میان مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی از روز دوشنبه (۲۰ اردیبهشت- ۱۰ می) و پس از پایان ضرب‌الاجل مقاومت به تل‌آویو مبنی بر لزوم پایان تجاوزات این رژیم در قدس و مسجدالاقصی آغاز شد و تا بامداد روز جمعه پیش (۳۱ اردیبهشت) ادامه یافت.

پربیننده ترین خبرها