ماکرون: از آمریکا درباره جاسوسی از مقامات اروپایی توضیح می‌خواهیم

دوشنبه 10 خرداد 1400
21:47
ماکرون: از آمریکا درباره جاسوسی از مقامات اروپایی توضیح می‌خواهیم
در پی انتشار گزارش‌هایی مبنی بر جاسوسی آژانس امنیت ملی آمریکا از مقامات بلندپایه چند کشور اروپایی، رئیس‌جمهور فرانسه اعلام کرد که آمریکا باید در این خصوص توضیحات کاملی به متحدان اروپایی خود ارائه کند.

العالم - اروپا

امانوئل ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه روز دوشنبه در یک نشست خبری اعلام کرد که واشنگتن باید در خصوص گزارش‌های منتشر شده مبنی بر جاسوسی از متحدان اروپایی خود توضیح بدهد.

ماکرون که پس از یک نشست مجازی با آنگلا مرکل صدراعظم آلمان پاسخگوی سؤالات خبرنگاران بود، در خصوص اخبار فاش شده درباره جاسوسی آژانس امنیت ملی آمریکا از مقامات بلندپایه چند کشور اروپایی گفت: «شنود مکالمات متحدان پذیرفتنی نیست. این یک رویه قابل‌ قبول میان متحدان نیست.»

وی در ادامه تصریح کرد: «فرانسه و آلمان خواستار توضیحات کامل آمریکا درباره آنچه اتفاق افتاده، هستند.»

شبکه تلویزیونی دی آر دانمارک روز یکشنبه در گزارشی به نقل از چندین منبع آگاه فاش کرد که آژانس امنیت ملی امریکا در فاصله سال‌های 2012 تا 2014 با همکاری سازمان اطلاعات خارجی دانمارک از مقام‌های ارشد اروپایی از جمله آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان جاسوسی کرده است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: رفع تحریم‌های ایران و باز بودن تنگه هرمز، مطالبه به‌حق تهران است


حساسیت بغداد نسبت به قطع شدن نبض پروازی میان ایران و عراق


پایبندی لبنان به مذاکرات؛ حملات بدون دستاورد رژیم صهیونیستی +فیلم


حملات صهیونیست‌ها به لبنان، یک مدرسه را ویران ساخت و دانش‌آموزان را آواره کرد+ویدئو


انصارالله: پاسخ هرگونه تنش آفرینی بیشتر عربستان را در اعماق خاک این کشور می دهیم


گروسی مدعی شد: آژانس آماده لحاظ کردن ملاحظات ایران در چارچوب فعالیت‌های پادمانی است


خطیب زاده: اکنون توپ در زمین آمریکا است


حزب‌الله لبنان: اخراج آمریکا از عراق، سرآغاز پایان حضور نظامی واشنگتن در خاورمیانه


به چوب حراج گذاشتن اعتبار شورا؛ هشدار ایران نسبت به قبضه شورای امنیت توسط واشنگتن


خیزش کارکنان نظام سلامت انگلیس؛فشار بر دولت برای قطع همکاری با شرکت‌های حامی تل‌آویو