دیدار عراقچی با همتایان روسی و چینی در وین

يکشنبه 23 خرداد 1400
11:34
دیدار عراقچی با همتایان روسی و چینی در وین سیدعباس عراقچی با «میخاییل اولیانوف» و «وانگ گون» روسای هیات‌های مذاکره کننده روسیه و چین در مذاکرات وین، پس از نشست کمیسیون مشترک برجام دیدار و رایزنی کرد .

العالم - ایران / سیاسی

رییس تیم ایران در مذاکرات وین با رؤسای هیات‌های مذاکره کننده روسیه و چین در این مذاکرات دیدار و رایزنی کرد .

بر اساس این گزارش، ششمین دور مذاکرات وین، عصر روز شنبه با برگزاری نشست کمیسیون مشترک برجام آغاز شد .در ششمین دور مذاکرات وین ، همچون پنچ دور قبلی ریاست تیم مذاکره کننده ایران بر عهده سیدعباس عراقچی است .

شب گذشته عراقچی در همین باره به خبرنگاران گفت :ما با یک وضعیت پیچیده‌ای مواجه هستیم. هم بازگشت آمریکا به برجام، یک سری مسائل فنی، حقوقی و سیاسی دارد و هم راستی آزمایی اقدامات آمریکا از یک سری پیچیدگی‌هایی برخوردار است که باید در مورد آنها برنامه‌ریزی شود، دقت صورت بگیرد و شاخص تعریف شود و همچنین اقداماتی که ایران باید انجام دهد. با توجه به پیشرفت‌های علمی و فنی که ایران در این مدت انجام داده است و نحوه تنظیم آنها با بازگشت به برجام پیچیدگی‌های خاص خود را دارد و اینها همه واقعا بحث‌های مفصلی را می‌برد.

عراقچی ادامه داد: هم اینکه این مجموعه اقدامات در چه جدول زمانی انجام شود؟ البته این یک قضیه مسلم است که آمریکا باید قدم اول را بردارد و همه اقداماتش را در ابتدا انجام دهد و بعد ایران راستی آزمایی می‌کند و سپس ما به تعهدات خود برمی‌گردیم. این ملاک کار ماست ولی خود این نیز نیاز به جدول بندی و جدول زمانی دارد و باید مشخص شود که اگر ما به جمع بندی رسیدیم مراحل تایید و تصویب آن چگونه باشد، در چه مدت انجام شود، چه مقدماتی باید برنامه‌ریزی شود و ما در چه روزی به اجرا می‌رسیم. در آن روز آمریکا باید چه کار کند و چگونه راستی آزمایی می‌شود. همه اینها مراحل مذاکراتی جزئی و فنی دارد و دارای بحث‌های حقوقی و سیاسی است.

0% ...

آخرین اخبار

اروپا در آتش اعتراضات و جهان در انتظار تصمیم تهران درباره هرمز +فیلم


مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد


آیا قاهره توان پرداخت هزینه ورود به یک جنگ تمام‌عیار را دارد؟


مخبر: رژیم صهیونی فقط می‌تواند روی «نبودن» خود فکر کند


قالیباف: اجازه ندهید اعتراضات شما را تحریف کنند


وقوع حادثه دریایی در نزدیکی عمان


هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: توان دفاعی نیروهای مسلح، مانع تحقق اهداف دشمن شد


رئیس شورای اروپا: کانال دیپلماتیک غیررسمی با روسیه همچنان باز است


سردار نقدی ؛ عملکرد رژیم صهیونیستی باعث تقویت جبهه یمن شد


صادرات بیش از ۶ هزار تن خرما از شهرستان جهرم به ۴ کشور خارجی