نقض حریم دریایی روسیه در دریای سیاه؛

سناتور روس: هدف انگلیس ضربه زدن به توافق های روسیه و آمریکا بود

پنج‌شنبه 3 تير 1400
18:31
سناتور روس: هدف انگلیس ضربه زدن به توافق های روسیه و آمریکا بود معاون شورای فدراسیون (مجلس سنای روسیه) اعلام کرد: هدف انگلیس از نقض حریم دریایی روسیه در دریای سیاه ضربه زدن به توافق های به دست آمده در اجلاس اخیر سران روسیه و آمریکا بود.

العالم ـ اروپا

کنستانتین کاساچوف معاون شورای فدراسیون (مجلس سنای روسیه) روز پنجشنبه در شبکه اجتماعی فیس بوک نوشت: حادثه روز گذشته نقض حریم دریایی روسیه توسط ناو انگلیسی دفندر و ورود وی به عمق سه کیلومتری آبهای سرزمینی روسیه را فقط به یک دلیل می دانم و آن اینکه از اجرای توافق های بدست آمده و نتایج در اجلاس سران روسیه و آمریکا در ژنو جلوگیری کند.

معاون شورای فدراسیون اقدام ناو انگلیسی را تحریک آمیز خواند و این عمل لندن را به انداختن گربه مرده تشبیه کرده و به کنایه گفت: انگلیس گربه مرده ای را پرتاب کرد که از بوی آن شغال ها به جنب و جوش در آمده اند.

وی افزود: این اقدام انگلیس، تلاش علنی برای مسموم کردن فضای سیاسی بین المللی است که اندکی پاک شده است.

کاساچوف با بیان اینکه باید از تاثیر این عمل انگلیس جلوگیری کرد، اظهار کرد: وضعیت در این عرصه تا اندازه زیادی به واکنش مقامهای آمریکایی بستگی دارد که یا از عمل تحریک آمیز انگلیس حمایت می کنند و یا اینکه برای حفظ دستاوردهای اجلاس سران روسیه و آمریکا در ژنو تلاش می کنند.

به گزارش ایرنا، رسانه های روسیه روز گذشته از شلیک هشدار یک فروند رزمناو و یک فروند هواپیمای ی شکاری جنگنده روسیه به سوی ناو انگلیسی در دریای سیاه خبر دادند که به ادعای طرف روسی، وارد آبهای سرزمینی روسیه شده بود.

بر اساس گزارش رسانه ها، حادثه در نزدیکی دماغه فیولنت در دریای سیاه رخ داد و رزمناو ناوگان روسیه در دریای سیاه با همکاری جنگنده سوخو-۲۴ ام مانع از نقض حریم دریایی روسیه شدند.

سرگئی ریابکوف» معاون وزرات خارجه روسیه در خصوص نقض حریم دریایی این کشور توسط ناوشکن "دیفندر" انگلیس به خبرنگاران گفت: روسیه از تمامیت ارضی خود از راههای سیاسی-دیپلماتیک و با وسایل نظامی دفاع خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم