رژیم صهیونیستی یک مدرسه را در قدس اشغالی تخریب کرد

سه شنبه 15 تير 1400
15:08
رژیم صهیونیستی یک مدرسه را در قدس اشغالی تخریب کرد رژیم صهیونیستی در ادامه عملیات‌های تخریب در قدس اشغالی علاوه بر تخریب یک مدرسه، یک خانواده فلسطینی را به تخریب منزلش وادار کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

اشغالگران صهیونیست، امروز (سه‌شنبه - 6 ژوئیه)، با حمله به یک مدرسه در حال ساخت در محله «السلام» واقع در حد فاصل میان اردوگاه «شعفاط» و شهرک «عناتا» در شمال شرق شهر قدس اشغالی، آن را تخریب کردند.

به نوشته خبرگزاری «وفا»، شاهدان عینی می‌گویند که این مدرسه متعلق به «صالح علقم» از ساکنان اردوگاه شعفاط است که مدتهاست برای گرفتن مجوز ساخت این مدرسه از شهرداری صهیونیست‌ها، اقدام کرده اما هر بار با تعلل در صدور مجوز برای اتمام بنای مدرسه مواجه شد تا این‌که امروز با بولدوزرهای اسرائیلی تخریب شد.

برخی منابع رسانه‌ای می‌گویند که تخریب این مدرسه به درگیری‌های خشونت‌باری میان شهروندان فلسطینی و نیروهای اشغالگر منجر شده و تا به این لحظه گزارشی درباره شمار مجروحان این درگیری در دست نیست.

نیروهای اشغالگر اغلب تاسیسات و منازل فلسطینی‌ها را به ویژه در منطقه (ج) در کرانه باختری و محله‌های قدس اشغالی با هدف کوچ اجباری ساکنان این منطقه و اشغال کامل آن تخریب می‌کنند.

به نوشته «فلسطین الیوم»، امروز، صهیونیست‌ها همچنین خانواده «ابوغنام» در شهرک «الطور» در شرق قدس اشغالی را مجبور به تخریب منزلش کرد. منابع محلی می‌گویند که اشغالگران به اعضای این خانواده اخطار داده‌اند که در صورتی که خود منزلشان را تخریب نکنند، باید ۲۰۰ هزار شیکل به رژیم صهیونیستی برای تخریب آن، غرامت بدهند.

بنا بر این گزارش، این منزل شامل سه طبقه است که ۲۱ نفر را در خود جای داده است و این دومین بار است که منزلشان ویران می‌شود. یک بار در سال ۱۹۹۴ نیز اشغالگران منزل این خانواده را تخریب کردند.

طبق توافق سالهای ۱۹۹۳ و ۱۹۹۵ میان فلسطین و رژیم صهیونیستی موسوم به «توافق اسلو» کرانه باختری به سه منطقه الف، ب و ج تقسیم شده است. در این تقسیم بندی‌ها منطقه A یا همان الف، که ۱۸ درصد از مساحت کرانه باختری را تشکیل داده، تحت کنترل اداری و امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین، منطقه B یا ب که ۲۲ درصد از مساحت کرانه باختری را به خود اختصاص داده، به صورت مشترک تحت کنترل هر دو طرف است. منطقه C یا ج، که ۶۰ درصد مساحت کرانه باختری را تشکیل داده، از نظر امنیتی و اداری کاملا تحت کنترل رژیم صهیونیستی است.

0% ...

آخرین اخبار

نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم


بشکه باروتی به نام کرانه باختری؛ هشدارهای اطلاعاتی درباره مقاومت خشمگین+فیلم


۲۶ شاعر عراقی امشب در حرم امام رضا (ع) شعر می‌خوانند


رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدایان ایران» برگزار می‌شود


حشد الشعبی عراق: خبر تخلیه مقرهای این نیرو در استان الانبار صحت ندارد