شکایت ترامپ از توییتر به یک قاضی فدرال در فلوریدا

شنبه 10 مهر 1400
10:53
شکایت ترامپ از توییتر به یک قاضی فدرال در فلوریدا دونالد ترامپ از یک قاضی در فلوریدا خواست از حساب توییترش رفع توقیف شود.

العالم - آمریکا

به گزارش شبکه خبری العالم به نقل از رویترز، "دونالد ترامپ"رئیس‌جمهور اسبق آمریکا در واپسین ساعات روز جمعه به وقت محلی از یک قاضی فدرال در ایالت فلوریدا خواست حساب توییتر وی را رفع توقیف کند.

ترامپ در ماه جولای از توییتر، فیس‌بوک و گوگل و همچنین از مدیران آنها به اتهام «ممانعت نامشروع از انتشار نظرات محافظه‌کاران» شکایت کرده بود.

در شکایت ترامپ از توییتر ادعا شده است این شبکه اجتماعی در ماه ژانویه حساب وی را بر اثر فشار رقبای سیاسیش در کنگره معلق کرده است. توییتر هنوز درباره این شکایت جدید اظهارنظر نکرده است. نمایندگان ترامپ نیز در ساعات غیر کاری برای اظهار نظر در این خصوص در دسترس نبوده اند.

ترامپ اوایل سال جاری میلادی و پس از آن که به ترویج خشونت و دیدگاه‌های افراطی متهم شد، حساب‌هایش را در شبکه‌های اجتماعی از دست داد. این اتفاق بعد از آن رخ داد که صدها نفر از حامیانش ۶ ژانویه پس از گوش کردن به سخنرانی تحریک‌آمیز وی درباره بروز تقلب در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ آمریکا، به ساختمان کنگره حمله کردند.

0% ...

آخرین اخبار

عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد