ادعای آمریکا: یک مقام ارشد القاعده را در سوریه به قتل رساندیم

شنبه 1 آبان 1400
07:59
ادعای آمریکا: یک مقام ارشد القاعده را در سوریه به قتل رساندیم آمریکا مدعی شد یک مقام ارشد القاعده در حمله‌ای پهپادی در سوریه کشته شده است.

العالم _ آمریکا

به گزارش العالم به نقل از آسوشیتدپرس، ارتش آمریکا مدعی شد یک مقام ارشد القاعده را در حمله‌ای پهپادی در شمال‌غربی سوریه به قتل رسانده است.

جان ریگسبی، سخنگوی ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا در بیانیه‌ای ادعا کرد حمله هوایی که در شمال غرب سوریه انجام شد، منجر به کشته شدن «عبدالحمید المطر» از سرکرده های برجسته القاعده شد.

فرماندهی ستاد مرکزی آمریکا افزوده است: اطلاعاتی که حاکی از کشته شدن غیرنظامیان در این حمله باشد نداریم و این حمله از طریق پهپاد MQ-۹ انجام شد.

سنتکام مدعی شده که کشته شدن این سرکرده برجسته القاعده قدرت این گروه تروریستی را برای برنامه ریزی جهت حملات جهانی از بین خواهد برد.

این حمله در حالی صورت می گیرد که نیروهای آمریکایی به صورت غیرقانونی در خاک سوریه حضور دارند و تا کنون صدها غیرنظامی به بهانه انجام حملات هوایی علیه تروریست ها توسط نیروهای این کشور کشته شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم