سکوت تل‌آویو درباره ربوده شدن دو مأمور صهیونیست

شنبه 15 آبان 1400
09:29
سکوت تل‌آویو درباره ربوده شدن دو مأمور صهیونیست منابع خبری اعلام کردند دو اسرائیلی در جریان ماموریتی در خارج از فلسطین اشغالی ربوده شده‌اند در حالی‌که رژیم صهیونیستی در مورد سرنوشت آنان سکوت کرده است.

العالم- فلسطین اشغالی

به گزارش العالم، شبکه "الجزیره" قطر، شب گذشته طی گزارشی تصویری فاش کرد، 2 اسرائیلی در خارج از فلسطین ربوده شدند و دولت تل آویو در مورد سرنوشت آنان سکوت کرده است.

الجزیره در برنامه "ما خفی اعظم" آورده است که این دو صهیونیست، "دیوید بیری" یکی از نیروهای ماموریت‌های ویژه و "دیوید بن روزی" کارشناس پتروشیمی است.

گفته می‌شود جریانی موسوم به "حریه" مسئولیت ربودن این دو اسرائیلی را بر عهده گرفته و اعلام کرده که این دو در ماموریتی امنیتی خارج از فلسطین اشغالی بودند.

الجزیره همچنین گزارش داد طرفی که این دو اسرائیلی را گروگان گرفته، تحویل این دو زندانی را در گرو آزادی اسرای فلسطینی دانسته است.

0% ...

آخرین اخبار

روی سکوی طلا؛ افروز مدالش را به یاد شهدای جنگ رمضان بالا برد.


سردار نقدی: مقاومت ملت ایران توطئه‌های دشمن را به بن‌بست رسانده است


نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا


سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند


بهای نفت با آتش خاورمیانه شعله ورتر شد/طلا از سکه افتاد


شهادت یک زن و زخمی شدن هشت نفر در حمله هوایی عربستان به یمن


بحران نقدینگی در غزه؛ حساب‌های بانکی پر پول و جیب‌های خالی!


آمریکا از ذخایر گرمایشی گازوئیل برداشت کرد.


۸ مدال در ۳ رشته؛ کاروان ایران در روز چهارم پاراآسیایی درخشید.


خواهر رهبر کره شمالی از آماده‌باش کامل نیروهای نظامی در مرز با کره جنوبی خبر داد.