برای پایان دادن به توطئه دشمنان جهت اختلاف افکنی میان شیعیان صورت گرفت؛

نشست رهبران شیعه عراق؛ از صدر تا مالکی در خانه العامری +ویدیو

پنج‌شنبه 11 آذر 1400
16:06
هادی العامری رئیس ائتلاف الفتح عراق امروز (پنجشنبه) در خانه اش میزبان رهبران شیعه این کشور به ویژه مقتدا صدر رهبر جریان صدر بود.  

العالم – عراق

در این دیدار علاوه بر صدر، شیخ قیس الخزعلی رهبر عصائب اهل الحق، همام حمودی رئیس مجلس اعلای اسلامی، احمد الاسدی رئیس فراکسیون النهج الوطنی، نوری المالکی رئیس ائتلاف دولت قانون، فالح الفیاض رئیس ائتلاف العقد الوطنی، حیدر العبادی رئیس ائتلاف النصر و سید عمار حکیم رئیس ائتلاف نیروهای کشور شرکت داشتند.

حامد الموسوی از رهبران ائتلاف نیروهای کشور گفت که در این نشست ساختار کابینه جدید مشخص خواهد شد و این دیدار به توطئه دشمنان برای ایجاد اختلاف میان شیعیان عراق پایان خواهد داد.

حمودی نیز با اشاره به اهمیت دیدار میان شیعیان عراق گفت که وحدت و ثبات کشور از اتحاد شیعیان و قدرتشان برای مقابله با چالشها و تصحیح مسیر نشات خواهد پذیرفت.

وی افزود که هدف از این دیدار ترسیم دیدگاهی واحد برای رفع ظلم، حل اختلافات سیاسی، مقابله با انواع سوء استفاده های حزبی و تصحیح مسیر کشور برای تحقق شکوفایی، رفاه، وحدت و ثبات است.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»


سردار نقدی: جزایر خلیج فارس در امنیت کامل؛ آماده پاسخ مقتدرانه هستیم


سردار اصانلو در پکن: اخراج آمریکا از غرب آسیا، پیش‌شرط تحقق صلح پایدار است