در گفت‌وگوی اختصاصی با العالم؛

قدیمی‌ترین اسیر زن فلسطینی خواستار آزادی تمام اسرای زن شد

شنبه 13 آذر 1400
13:31
قدیمی‌ترین اسیر زن فلسطینی، که پس از 7 سال اسارت در زندان رژیم صهیونیستی آزاد شد، در پیامی به مقاومت فلسطین آزادی تمام اسیران زن فلسطینی را خواستار شد.

العالم- فلسطین اشغالی

"امل طقاطقه" اسیر آزاده فلسطینی در گفت‌وگو با خبرنگار العالم، هفت سال حبس خود در زندان "الدامون" رژیم صهیونیستی را دردناک و رنج‌آور و همراه با امید، توصیف کرد.

بانو طقاطقه در پیامی به مقاومت فلسطین بر تلاش برای آزادی تمام بانوان اسیر فلسطینی در هر معامله احتمالی تأکید کرد.

طقاطقه از اهالی "بیت فجار" در استان بیت لحم در جنوب کرانه باختری است. وی در سال 2014 صرفاً به زعم تلاش برای انجام عملیات استشهادی در نزدیکی یک شهرک صهیونیستی در جنوب بیت‌لحم هدف تیراندازی صهیونیست‌ها قرار گرفت.

6 گلوله به بدن امل اصابت کرد و وی در دوره بازداشت مورد چندین عمل جراحی در بیمارستان "هداسا" قرار گرفت و همچنان از جراحات رنج می‌برد.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: تنگه هرمز کاملا بسته است


گرامیداشت اندیشه رهبر شهید انقلاب اسلامی در نمایشگاه بغداد


گزارش خبرنگار العالم از آخرین تحولات جنوب لبنان


مهاجرانی: نرخ سوم بنزین به ۱۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت


ماهیت ترکیه؛ از میراث عثمانی تا پیمان ناتو


تحریم‌کنندگان ایران مشمول ممنوعیت عبور از تنگه هرمز می‌شوند


مرگ ۲ کودک درپی سقوط هواپیما در آمریکا


حمله موشکی موفق انصارالله یمن به نشست فرماندهان مزدوران سعودی


اشغالگری شناختی؛ تغییر در نگرش به جای اشغال سرزمین


سودان: میان قاطعیت نظامی البرهان و تشدید مداخلات منطقه‌ای