روایت رسانه صهیونیستی از اختلاف بایدن و نفتالی بنت درباره ایران

سه شنبه 23 آذر 1400
22:37
روایت رسانه صهیونیستی از اختلاف بایدن و نفتالی بنت درباره ایران
روزنامه صهیونیستی جروزالم‌پست روایتی از اختلاف رئیس‌جمهور آمریکا و نخست‌وزیر رژیم‌صهیونیستی درباره ایران ارائه کرده است.

العالم - فلسطین اشغالی

یک رسانه صهیونیستی روایتی از بروز اختلاف میان دولت «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا و «نفتالی بنت»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ارائه کرده است.

روزنامه جروزالم‌پست مدعی شده دولت بایدن در رایزنی‌هایی که با مقام‌های اسرائیلی داشته موضوع شهرک‌سازی‌ها در اراضی اشغالی را به عنوان موضوعی هم‌تراز با برنامه هسته‌ای ایران مطرح کرده است.

یک منبع دیپلماتیک در بیت‌المقدس با گلایه از مواضع آمریکایی‌ها گفت: «آمریکایی‌ها مرتب مسئله خشونت‌ در شهرک‌ها را مطرح می‌کنند.»

مطابق این روایت، هنگامی که بنی گانتز، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی هفته پیش برای متقاعد کردن آمریکایی‌ها جهت اتخاذ مواضع شدیدتر علیه برنامه هسته‌ای ایران به واشنگتن سفر کرد «آنتونی بلینکن»، وزیر خارجه آمریکا تأکید کرده که واشنگتن، به همان اندازه که برای رایزنی درباره ایران وقت اختصاص می‌دهد، به بحث درباره شهرک‌سازی اختصاص می‌دهد.

بلینکن به گانتز گفت که شهرک‌سازی‌های اخیر اسرائیل، «شانس رسیدن به راهکار دو دولتی را از بین می‌برد.»

منابع مورد استناد جروزالم‌پست گفته‌اند دیدارهای گانتز با «لوید آستین»، وزیر دفاع آمریکا و «جیک سالیوان»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید با تنش‌های کمتری همراه بوده است.

در حال تکمیل...

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است