هنیه: روابط حماس با ایران، رکن محکمی در حمایت از مقاومت فلسطین است

جمعه 3 دی 1400
08:34
هنیه: روابط حماس با ایران، رکن محکمی در حمایت از مقاومت فلسطین است رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس با اشاره به نقش تهران در حمایت از مقاومت فلسطین، گفت که دشمن صهیونیستی فکر می‌کند که از طریق محاصره و تجاوز می‌تواند اراده ملت ما را در هم شکند، ولی این مسئله یک توهم است.

العالم - فلسطین اشغالی

اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس از مواضع حمایتی «عبدالمجید تبون» رئیس جمهور الجزایر از مسئله فلسطین قدردانی کرد.

خبرگزاری صفا به نقل از هنیه گزارش داد: «بر این باوریم که عادی‌سازی، خنجر مسمومی در پهلوی ملت فلسطین و گذرگاهی است که از طریق آن، رژیم [صهیونیستی] در منطقه گسترش پیدا کند».

وی تصریح کرد: «هر کس که فکر می‌کند، عادی‌سازی باعث تثبیت مشروعیت یا افزایش نفوذش خواهد شد، در اشتباه است؛ زیرا عادی‌سازی به صورت کلی، شَر است و فقط به سود رژیم صهیونیستی است».

هنیه با بیان اینکه روابط حماس با جمهوری اسلامی ایران، رکن محکمی در حمایت از مقاومت فلسطین است، گفت: «دشمن صهیونیستی فکر می‌کند که از طریق محاصره و تجاوز می‌تواند اراده ملت ما را در هم شکند، ولی این مسئله یک توهم است.

این مسئول حماس ادامه داد: «موضع ثابت، صریح و واضح الجزایر مبنی بر رد عادی‌سازی، بزرگترین حمایت از ملت و مقاومت فلسطین است... ما مخالف هر گونه توافق با اسرائیل هستیم؛ چه سیاسی باشد، یا امنیتی».

هنیه خاطر نشان کرد: «هر گونه توافقنامه امنیتی، سیاسی یا اقتصادی با دشمن صهیونیستی را رد و محکوم می‌کنیم... توافقها با اسرائیل، به ضرر ملت ماست و باعث تثبیت تسلط بر منطقه عربی می‌شود».

وی ضمن درخواست از دولتهای عربی برای پایبندی به حمایت از ملت فلسطین، گفت: «راهبرد برقراری ارتباط با همه را در پیش گرفته‌ایم؛ بدون اینکه از اصول و مواضع خود کوتاه بیاییم یا به هر اقدامی در زمینه عادیسازی، مشروعیت ببخشیم».

رئیس دفتر سیاسی حماس، با تأکید بر لزوم لغو توافقات عادی‌سازی،در پایان تصریح کرد: «مقاومت فلسطین نیازمند همسایگان و حمایتهای آن است تا اینکه بتواند آزادسازی [فلسطین] را محقق کنند».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم