در گفتگو با العالم مطرح شد:

دو ستاره بی نظیری که در میدان های نبرد درخشیدند+فیلم

چهارشنبه 8 دی 1400
14:05
منصور حقیقت پور رئیس سابق ستاد بازسازی عتبات عالیات اظهار داشت که شهیدان حاج قاسم سلیمانی و ابو مهدی المهندس، در قله دانش و انسانیت بودند و بدون داشتن هیچ نظیری در جهان، همانند ستارگانی در میدان نبرد درخشیدند.

العالم-ایران

حقیقت پور طی گفتگوی اختصاصی با شبکه العالم در برنامه صباح جدید اظهار داشت:" این دو شهید ویژگی های منحصر به فردی داشتند: نخست اینکه مجاهدانی سرشار از عشق انسانی بودند و دوم اینکه ارتباط بسیار نزدیکی با یکدیگر داشتند و هردو مشتاق زیارت عتبات مقدس بودند.

حقیقت پور افزود: شهید المهندس با وجود داشتن جسمی نیرومند، بسیار مهربان و متواضع بود. ایشان همواره به مشکلات فقرای بی خانه عراق می اندیشید، بخصوص پس از حمله آمریکا به عراق که مردم این کشور را وادار به ترک خانه های خود کرده بود.

حقیقت پور خاطرنشان کرد: لحظات عرفانی شهید المهندس را که طی سفر به مکه مشاهده کرده بودم، هرگز فراموش نمی کنم.

گفتنی است که سپهبد حاج قاسم سلیمانی فرمانده سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران و ابو مهدی المهندس معاون رئیس حشد الشعبی، در روز سیزدهم دی ماه سال 1398 در نزدیکی فرودگاه بغداد با حمله پهپادی متجاوزانه آمریکا، به شهادت رسیدند.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد