انگلیس و توهم حمله روسیه به اوکراین

جمعه 17 دی 1400
00:31
انگلیس و توهم حمله روسیه به اوکراین
لیز تراس وزیر خارجه انگلیس هشدار داد که هرگونه تهاجم از سوی روسیه به اوکراین "یک اشتباه راهبردی بزرگ" است و "هزینه سنگینی" به همراه خواهد داشت.

العالم - اروپا

به گزارش تارنمای شبکه تلویزیونی اسکای‌نیوز، وزیر خارجه انگلیس با اشاره به اوکراین به نمایندگان پارلمان کشورش گفت که ما در کنار دوست خود در مقابل بازیگران متخاصم ایستادیم و از دموکراسی در اروپای شرقی و در سراسر جهان دفاع خواهیم کرد.

تراس با قرائت بیانیه‌ای در مجلس عوام انگلیس گفت که تعهد لندن به اوکراین "تزلزل ناپذیر" است.

اکنون بیش از ۱۰۰ تن از نیروهای نظامی انگلیس در نقش آموزش و مشاوره به همراه نیروهای لهستانی، ایالات متحده و کانادا در اوکراین مستقر هستند.

تجمع حدود ۱۰۰ هزار سرباز همراه با تجهیزات نظامی روسیه در مرز اوکراین این نگرانی را ایجاد کرده که مسکو در حال آماده شدن برای حمله به این کشور است.

واشنگتن و کی‌یف به تازگی به متحدان اروپایی‌ خود اعلام کرده‌اند تحرکات نیروها در مرز با اوکراین نشان‌دهنده آمادگی جدید مسکو برای حمله به اوکراین است. اوکراین از آمریکا خواسته تا حمایت‌های امنیتی فوری از جمله تبادل اطلاعاتی را در دستورکارش قرار دهد.

0% ...

آخرین اخبار

فواد حسین: عراق صادرات نفت از طریق تنگه هرمز را از سرگرفته‌ است


انفجار مهيب در نجران عربستان


المشاط: انتقام شهدای حمله عربستان به یمن را می‌گیریم


شکست دیگر ترامپ: یک شهر نظامی برای اولین بار آبی شد


متروی لندن در اعتصاب


فریادهای انتخاباتی ترامپ بر سر رئیس دفترش


سخنگوی سپاه: از نقاطی که دشمن انتظارش را ندارد، می توانیم ضربات مؤثری به آنها وارد کنیم + ویدئو


فراخوان روز خشم مردمی بحرین/ آل‌خلیفه آستانه محاکمه جمعی علما


ویدئو گرافیک/ هزینه انتخاباتی سنگین حمایت از اسرائیل در آمریکا


صدای کودکان جنگ‌زده نباید در منازعات سیاسی گم شود/ ضرورت شکل‌گیری سازوکار بین‌المللی برای ثبت روایت کودکان قربانی جنگ