خبر فوری:

زلال قرآن (249)؛

شیطان چگونه برانسان ها تاثیرمی گذارد؟ 

چهارشنبه 13 بهمن 1400
09:52
شیطان چگونه برانسان ها تاثیرمی گذارد؟  مرام شیطان مبتنی بر باطل و معارض با عقل و وحی است، چرا که شیطان تجرد خیالی و وهمی دارد ولی تجرد عقلی ندارد، به همین دلیل فقط می تواند با القاء اوهام وخیالات باطل آدمیان را از صراط عقل که همان صراط مستقیم است خارج و گمراه نماید.  

العالم ـ زلال قرآن
با دقت درآیه 120 سوره مبارکه طه:
« فَوَسْوَسَ إِلَيْهِ الشَّيْطَانُ قَالَ يَاآدَمُ هَلْ أَدُلُّكَ عَلَىٰ شَجَرَةِ الْخُلْدِ وَمُلْكٍ لَّا يَبْلَىٰ»
ترجمه: (بازشیطان در او وسوسه کرد، گفت: ای آدم آیا (میل داری) تو را بردرخت ابدیت و ملک جاودانی دلالت کنم؟).
مشخص می گردد که شیطان قدرت مداخله در شهود قلبی و قدرت عقلی انسان را ندارد، بلکه فقط می تواند با اغواگری آدمی را وسوسه نماید، به همین دلیل آیه 3 سوره مبارکه حج:
« وَمِنَ النَّاسِ مَن يُجَادِلُ فِي اللَّـهِ بِغَيْرِعِلْمٍ وَيَتَّبِعُ كُلَّ شَيْطَانٍ مَّرِيدٍ»
ترجمه: (و از مردم کسی هست که از جهل و نادانی در کارخدا جدل کند و از پی هرشیطان گمراه کننده‌ ای رود).
انسانهای جاهل و نادان را پیروان «شیطان مَرید» که موجودی خالی ازخیر و مظهر شرّ و بدی است و دائماٌ با سوء استفاده از جهل آدمیان، و با تسویل و اغواگری و با القاء اوهام و خیالات باطل به گمراه کردن و به ضلالت کشیدن آنها مشغول است معرفی کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

تقویت پدافند هوایی را با جدیت پیگیری می‌کنیم


یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی+ فیلم


تشنگی در مسیر رکوردشکنی؛ ماراتن ملبورن زیر تیغ انتقاد


حمایت از صادرات؛ نسخه سازمان توسعه تجارت ایران برای عبور از موانع


انصراف غول‌های انرژی جهان از حضور در کنگره جهانی نفت ریاض


اژه‌ای: دستگاه قضا حیاط خلوت مفسدان نیست


سردار ابن‌الرضا خطاب به آمریکا: با آتش بازی نکنید


برداشت زیتون؛ میراث نانی که خون بهایش جان است + ویدئو


جهش در تجارت غیرنفتی؛ گیلان و آستراخان دست در دست هم


تداوم قفل پروازی بر آسمان ریاض؛ سازمان هواپیمایی عربستان تعلیق را تمدید کرد