رویترز: نرخ تورم در آمریکا به بالاترین رقم در ۴۰ سال گذشته رسید

پنج‌شنبه 21 بهمن 1400
20:32
رویترز: نرخ تورم در آمریکا به بالاترین رقم در ۴۰ سال گذشته رسید خبرگزاری رویترز گزارش داده که قیمت های مصرف کننده در آمریکا در ماه ژانویه افزایش یافته و به بالاترین رقم افزایش تورم در ۴۰ سال گذشته رسیده است.

العالم ـ آمریکا

بنابر گزارش رویترز: شاخص قیمت مصرف کننده ماه گذشته میلادی ۰.۶ درصد افزایش داشت. وزارت کار آمریکا روز پنجشنبه اعلام کرد که این افزایش در ۱۲ ماه منتهی به ژانویه ۷.۵ درصد افزایش داشته که بالاترین رقم از فوریه ۱۹۸۲ تاکنون است.

اقتصاد آمریکا با تورم بالا در دوران همه گیری کرونا مواجه است و قدرت خرید را در خانواده های آمریکایی کاهش داده و باعث افت محبوبیت جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا شده است. این شرایط به رغم رشد اقتصادی آمریکا در سال ۲۰۲۱ و اشتغال زایی است.

اقتصاد دانان انتظار دارند بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره را امسال تا ۲۵ درصد افزایش دهد. آنها تورم را به دلیل عوامل متعددی از کمک های مالی کووید-۱۹ گرفته تا طرح های چند تریلیون دلاری فدرال و کمبود کالاها ونیروی انسانی به دلیل اختلال در زنجیره عرضه می دانند.

بنابر این گزارش، افزایش تورم در آمریکا شامل همه چیز از گوشت گرفته تا خواروبار و قیمت مسکن، بنزین، هزینه نگهداری کودکان و دیگر هزینه ها می شود و ظاهرا نقش زیادی در محبوبیت پایین دولت بایدن در دوره یکساله ریاست جمهوری اش داشته است.

0% ...

آخرین اخبار

حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


گفت وگوی اردوغان و ترامپ درباره روابط دوجانبه و مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی


نامزد دموکرات سنا: ترامپ یک احمق است/آمریکا به دست نادان‌ترین افراد اداره می‌شود


پلیس رژیم صهیونیستی ادعای لیکود درباره تقلب گسترده انتخاباتی را رد کرد


سخنگوی سازمان ملل: جهان به دیپلماسی بیشتری نیاز دارد


وزیر خارجه کوبا: آمریکا حق تعیین سرنوشت مردم کوبا را ندارد


گزارش معاریو از تصمیم هرتزوگ برای خلاصی از بن بست سیاسی؛ واگذاری قدرت در ازای عفو نتانیاهو


تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه/یک فلسطینی به شهادت رسید


حملات هوایی رژیم صهیونیستی به ۲ منطقه در جنوب لبنان


حمله جنگنده‌های سعودی به یک کارخانه مواد شیمیایی در تعز یمن