کرملین: اروپا با تمرکز بر منافع خود از پیروی کورکورانه از آمریکا اجتناب کند/ نفوذ بالای واشنگتن؛ مقامهای آمریکایی به اروپایی های امر و نهی می کنند  

دوشنبه 25 بهمن 1400
10:55
کرملین: اروپا با تمرکز بر منافع خود از پیروی کورکورانه از آمریکا اجتناب کند/ نفوذ بالای واشنگتن؛ مقامهای آمریکایی به اروپایی های امر و نهی می کنند   سخنگوی رئیس جمهوری روسیه ابراز امیدواری کرد که کشورهای اروپایی از پیروی کورکورانه و بی چون و چرا از آمریکا و سیاست های این کشور صرف نظر کنند.

العالم ـ اروپا

بنابر گزارش ریانووستی، دیمیتری پسکوف سخنگوی رئیس جمهوری روسیه، گفت: آمریکا هیچگاه در خواسته های مصرانه و تلاش ها برای تاثیرگذاری بر شرکای خود در اروپا کم نیاورده است اما مسکو امیدوار است که کشورهای اروپایی به منافع خود فکر کنند.

وی افزود: در زمان حاضر شاهد هستیم که کشورهای اروپایی برای تقویت سیاست خارجی و امنیت خود تلاش می کنند.

سخنگوی رئیس جمهوری روسیه در ادامه گفت: این عرصه ها ارکانی هستند که اتحادیه اروپا همواره در این زمینه مشکل داشت و رهبران اروپایی سعی می کنند نقش سیاست خارجی اتحادیه اروپا در امور جهانی را افزایش دهند.

پسکوف افزود: اما تلاش های آنها نتیجه مطلوب نمی دهد. نفوذ واشنگتن در اروپا بسیار بالا است و مقامهای آمریکایی به شرکای اروپایی خود در مسائل مختلف امر و نهی می کنند.

وی خاطرنشان کرد: این وضعیت با تمایل ملت های اروپایی که می خواهند کشورهایشان در سیاست خارجی به منافع خود توجه کند، مغایرت دارد.

مقام کرملین گفت: با این وجود امیدواریم که عقل و منطق غلبه یابد و رهبران اروپایی در وهله اول به فکر منافع مشترک باشند و بتوانیم در این منطقه همزیستی داشته باشیم.

اگر چه بحران اوکراین به افزایش تنش های آمریکا با روسیه دامن زده و کشورهای اروپایی نیز به تبعیت از آمریکا وارد چالش با مسکو شده اند، اما اتحادیه اروپا از سال ۲۰۱۴ با پیروی از سیاست های آمریکا، تاکنون چند بسته تحریم های اقتصادی و مالی در مورد مسکو وضع و شماری از مقامهای روس و سازمان ها و شرکت های روسیه را تحریم کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد


حشد الشعبی؛ بخشی جدایی‌ناپذیر از تاریخ پیروزمند عراق است


کشف و انهدام ۳۵۰۰ متر خط لوله غیرمجاز انتقال سوخت در بندرلنگه


به‌جای درمان؛ مجازات ملوانی که در ناو لینکلن دست به خودکشی زده بود


پزشکیان: وحدت اسلامی به معنای تعطیل کردن عدالت نیست


گزارشگر سازمان ملل: سرکوب حامیان فلسطین، هدف واقعی تحریم‌های آمریکاست